AndyWawa Napisano 8 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2012 Witam, czy może ktoś był na Ukrainie w ośrodku Bukovel? jakie macie zdanie na temat tego ośrodka, czy warto pojechać, a może ktoś ma namiary na miejscówkę? z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Chmielewski Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Witam, Zapraszam do przeczytania mojej relacji z zeszłorocznego wyjazdu. http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/15250-Ukraina-Bukovel-Karpaty W razie pytań proszę pytać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triad Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 Witam, czy może ktoś był na Ukrainie w ośrodku Bukovel? jakie macie zdanie na temat tego ośrodka, czy warto pojechać, a może ktoś ma namiary na miejscówkę? z góry dziękuję Warto - jeżdzę tam co roku - alpy to nie są ale w Polsce nie znajdziesz takiego ośrodka na Słowacji to chyba jedynie Chopok mówię o trasach ich ilości itp Kwaterki najlepiej obdzwonić stąd http://www.karpaty.info/ua/uk/if/jr/mykulychyn/ my tak robimy - standart znajdziesz jaki ci odpowiada od średniego za ok. 80 hrywien do bardzo luksusowego w ośrodkach w samym Bukovelu. Pozdr Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen1989 Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 A lepiej kwatere zaklepac przez internet czy na miejscu szukac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 Zaklepać zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triad Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 Kwaterę znajdziesz i bez zaklepywania ale może się okazać że 20 km od ośrodka więc odpowiedź jest jedna najlepiej zaklepać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_TL Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Witam, Byłem w Bukovelu w ubiegłym roku, ośrodek jest rewelacyjny, tak jak ktoś pisał powyżej w Polsce takiego nie znajdziesz, organizacja jak w ośrodkach alpejskich. Jedyny mankament to ratrakowanie tras, mogliby to robić codziennie. Jeśli chodzi o ceny Bukovel to europejski standard, więc ceny też są europejskie, dlatego jeśli zależy wam na pieniądzach lepiej szukać zakwaterowania i wyżywienia poza Bukovelem, np. Tatarów, Jaremcza, Worochta.... Oczywiście kiedy ma się rezerwację jesteś spokojniejszy o nocleg, odpada czasochłonne szukanie dobrego ośrodka na miejscu. Kiedy jedziesz np. w okolicach 6 stycznia na Ukrainie załapiesz się na okres świąteczno - noworoczny i wtedy tak jak u nas ceny idą zdecydowanie do góry, także najlepiej jechać po 15 stycznia. Ja w tamtym roku pojechałem z biurem, nie musiałem się o nic martwić, jedynie na włąsną rękę musiałem kupić karnet. Z tego co patrzyłem w tym roku również organizują wyjazdy, zdecydowanie ich polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndyWawa Napisano 3 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 hej dzięki za odpowiedz, juz się zdecydowałam i zarezerwowałem kwaterę w Tatariv , jedziemy od 27.01 wiec myślę że ceny będą w miarę, obawiam się jedynie o dojazd i granicę ale damy radę pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Boisz się granic? A co powiesz gdy ja jakieś 30 lat temu stałem 4 doby ( słownie ; cztery) w kolejce aby wyjechać z tej krainy? To były czasy! Dziś niektórzy postoją 4 godziny na mrozie i juz narzekają. Trzeba być twardym!:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndyWawa Napisano 3 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 masz zupełnie rację 4 godz to nic , narciarze to twardzi ludzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi