moruniek Napisano 16 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2022 Jak tam dziś widokowo, armatki przygotowane. W zeszłym roku wystartowali z naśnieżaniem 21 listopada, czy w tym roku wystartują wcześniej ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2022 Ostatni raz przed sezonem zimowym zabieram Was do Szczyrku. Dokładnie na Skrzyczne i Małe Skrzyczne, gdzie wraz z Zosią sprawdziliśmy postępy prac na "niebieskiej" trasie nr 21 Ondraszek ze Skrzycznego oraz stan przygotowania tras ze Zbójnickiej Kopy oraz Małego Skrzycznego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 19 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2022 W dniu 15.11.2022 o 10:56, surfing napisał: Skrzyczne ciekawe czy uruchomią orczyk? Łożysko wymienione, lina naciągnięta Skrzyczne armatki odpalone. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 19 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2022 Sypią 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 19 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2022 🙂❄️ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 19 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2022 Serio?:) dawaj info jak poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2022 21 minut temu, marcinn napisał: 🙂❄️ Tam będzie min 5cm białego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybba7 Napisano 19 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2022 2 godziny temu, marcinn napisał: 🙂❄️ Widzę, ze to nie żart😅 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot06 Napisano 21 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2022 W dniu 19.11.2022 o 08:44, JC napisał: Ostatni raz przed sezonem zimowym zabieram Was do Szczyrku. Dokładnie na Skrzyczne i Małe Skrzyczne, gdzie wraz z Zosią sprawdziliśmy postępy prac na "niebieskiej" trasie nr 21 Ondraszek ze Skrzycznego oraz stan przygotowania tras ze Zbójnickiej Kopy oraz Małego Skrzycznego. Dobry Wieczór Panie Jacku, Czy wie Pan coś na temat czy COS planuje w przyszłości zrobić z dojazdem do dolnej stacji z Jaworzyny do Szczyrku? Jeśli nie ma dużych opadów w zimie to ciężko jest o zjazd na nartach do samego dołu, a m.in. chodzi mi o tą skarpę przy Mecie. Jest szansa, aby tam też powstał porządny system naśnieżania, bo w marcu trudno jest tam zjechać... a raczej trzeba ściągnąć narty, aby dostać się do wyciągu. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korylcio Napisano 13 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2022 Wg informacji od mojego znajomego z freeridu ok. 50-60cm świeżego śniegu do samej METY, a jutro znów ma sypać. Jestem ciekaw jaka będzie dostępność tras na dniach/tygodniach - czy znów będzie za mało śniegu aby uruchomić wszystkie trasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisRR Napisano 14 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2022 3 godziny temu, korylcio napisał: - czy znów będzie za mało śniegu aby uruchomić wszystkie trasy? albo za mało obsługi jak dwa lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toppaner Napisano 16 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2022 Dla mnie Ondraszek po modernizacji jest trasą jak najbardziej niebieską , lajtową ,ale na której cały czas coś się dzieje, trasą ,miłą , przyjemną ,bezpieczną, relaksacyjną , bez nudy, na której można się po "wyginać", lub spuścić dupę. Dla mnie absolutny strzał w 10 jeśli chodzi o narciarskie oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 16 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2022 Godzinę temu, toppaner napisał: Dla mnie Ondraszek po modernizacji jest trasą jak najbardziej niebieską , lajtową ,ale na której cały czas coś się dzieje, trasą ,miłą , przyjemną ,bezpieczną, relaksacyjną , bez nudy, na której można się po "wyginać", lub spuścić dupę. Dla mnie absolutny strzał w 10 jeśli chodzi o narciarskie oczekiwania. Jutro sprawdzę, a raczej moje dzieciaki. Ja się wybieram na FIS. Mam nadzieję że będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stusi Napisano 16 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2022 Daj znać jak wrażenia. Też jestem ciekawy nowego Ondraszka 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 20 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2022 W dniu 16.12.2022 o 23:55, Stusi napisał: Daj znać jak wrażenia. Też jestem ciekawy nowego Ondraszka 😉 Byłem w ubiegłą sobotę. Niestety chmury tak nisko, że jechaliśmy po omacku. Poza tym że jest szerzej, zlikwidowali ten ostry, wąski podjazd, to nic więcej nie zauważyłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 21 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 21 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2022 W dniu 16.12.2022 o 23:55, Stusi napisał: Daj znać jak wrażenia. Też jestem ciekawy nowego Ondraszka 😉 Jeździłem tam w niedzielę i wtorek. W niedzielę armaty dośnieżaly Ondraszka przy dużym mrozie, przez co jazda nie była tam tak przyjemna (marznący śnieg na goglach) jak we wtorek. We wtorek z kolei wiatr był tak silny, że ze Skrzycznego do zakrętu trzeba było jechać na jajo, aby nie trzeba było używać kijków. Za to od zakrętu bajka. Gdy byłem na Ondraszku w listopadzie, miałem uczucia ambiwalentne odnośnie tej inwestycji, ale teraz stwierdzam, że wyszła z niej nawet fajna trasa. Przysypana śniegiem nie razi tak jak na jesieni. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski89 Napisano 24 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2023 COS otworzył dzisiaj FIS. Tak po prostu, bez żadnej informacji wcześniejszej. Zero komunikacji w socialach, jakie sociale? Dobrze, że chociaż na www pokazują aktualny stan. Jaki cholerny zapiździały prlowski skansen - w każdym aspekcie! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 24 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2023 Gorzej jak by Ci zamknęli bez informacji. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 24 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2023 53 minuty temu, Hextor napisał: Gorzej jak by Ci zamknęli bez informacji. Szczególnie jakby siedział na krześle. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 24 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2023 4 godziny temu, ski89 napisał: COS otworzył dzisiaj FIS. Tak po prostu, bez żadnej informacji wcześniejszej. Zero komunikacji w socialach, jakie sociale? Dobrze, że chociaż na www pokazują aktualny stan. Jaki cholerny zapiździały prlowski skansen - w każdym aspekcie! Szkoda że tylko pierwszy odcinek. Ciekawe kiedy powiedzą do orczyka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 24 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2023 (edytowane) Obserwowałam wieczorem przedwczoraj kamery. Widać było, że coś jakby działają na końcówce FIS-u (światła, armatki chyba, raczej jeszcze nie ratraki). Czekamy, a ja (pewnie nie tylko ja) też na Doliny i by móc udać się na zasłużony odpoczynek w Hiltonie Edytowane 24 Styczeń 2023 przez Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 24 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2023 W grudniu bez strat w sprzęcie dało się zjechać do Mety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 24 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2023 Też jeździłem, ale żeby tak bez strat? Trzeba było mieć kupię szczęścia. Trasa była w koszmarnym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 24 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2023 Trzeba było uważać i omijać minerały, ale dało się zjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi