moruniek Napisano 11 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2022 26 minut temu, Maria napisał: Pytanie do odważnych, którzy bywają w Szczyrku w weekendy. Czy spodziewacie się jutro w COS-ie dużych tłumów? Jasne, że nie będzie jak w czasie ferii, ale warunki zapowiadają się doskonałe, mogą się okazać dużą pokusą. Zdaje się, że w zeszły weekend nie było tragicznie, ale nawet w poniedziałek trochę luda się zjechało koło 10... A ja nie cierpię jeździć w tłumie... Jutro masz zawody na SMR, więc ludzie mogą uciekać na COS. https://www.szczyrkowski.pl/atrakcje/eventy/szczyrk-ski-cup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 11 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2022 Dziękuję. Masz babo placek, trzeba bedzie jechać na Słowację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 11 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2022 (edytowane) 2 godziny temu, moruniek napisał: Jutro masz zawody na SMR, więc ludzie mogą uciekać na COS. @Mariaspokojnie jedz na Skrzyczne, zwłaszcza że FIS otwarta i orczyk na szczyt, do 11 będzie jazda bez kolejek. Zawody w SMR na trasie 2 na Małym Skrzyczne, raczej nie zakłócą ruchu na kanapach. Edytowane 11 Marzec 2022 przez surfing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 11 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2022 2 godziny temu, Maria napisał: Dziękuję. Masz babo placek, trzeba bedzie jechać na Słowację Czy na Słowacji jakąś zmiana następuje ? Pytam oczywiście o brak szczepienia 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 11 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2022 (edytowane) 8.00 pod kasą to "must have". Patrząc na pogodę to później gwarantowany korek od ronda w Buczkowicach @Maria Edytowane 11 Marzec 2022 przez tankowiec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 11 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Maria napisał: Dziękuję. Masz babo placek, trzeba bedzie jechać na Słowację Do skasowania. Edytowane 11 Marzec 2022 przez tankowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 11 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2022 Godzinę temu, Jusik2002 napisał: Czy na Słowacji jakąś zmiana następuje ? Pytam oczywiście o brak szczepienia 😉 Od 2 tygodni niczego nie sprawdzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafano Napisano 11 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2022 (edytowane) Kolejka do niebieskiej kanapy w SMR o 9:36 dzisiaj. Do pozostałych podobne. Do gondoli kolejka na 10 minut stania. Na COS dojechałem około 12 i kolejka do krzesła była kilkuminutowa, gdy po zawodach otwarli FIS kolejka do orczyka kilka osób czyli na bieżąco. Edytowane 11 Marzec 2022 przez rafano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 12 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2022 Ale ta Golgota się teraz wąska wydaje, w porównaniu do reszty poszerzonych tras. A dawniej było na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 12 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2022 18 godzin temu, surfing napisał: @Mariaspokojnie jedz na Skrzyczne, zwłaszcza że FIS otwarta i orczyk na szczyt, do 11 będzie jazda bez kolejek. Zawody w SMR na trasie 2 na Małym Skrzyczne, raczej nie zakłócą ruchu na kanapach. Poszłam spać z kurami, więc nie zauważyłam rady. Pojechałam na Sihelne (nie dalej, po południu robota...). Było pusto, a warunki idealne , Pewnie każde wyjście było dobre. Jeśli chodzi o Covid, Słowacy niczego nie sprawdzają, ale co do zmian w przepisach, nie wiem - jestem zaszczepiona 3 razy i zaejestrowałam się na wjazd, więc nie miałam potrzeby się dowiadywać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 12 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2022 41 minut temu, Maria napisał: Było pusto, a warunki idealne Nie uwierzymy dopóki nie zobaczymy jakiegoś zdjęcia.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 12 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2022 3 godziny temu, Maria napisał: Poszłam spać z kurami, więc nie zauważyłam rady. Pojechałam na Sihelne (nie dalej, po południu robota...). Było pusto, a warunki idealne , Pewnie każde wyjście było dobre. Jeśli chodzi o Covid, Słowacy niczego nie sprawdzają, ale co do zmian w przepisach, nie wiem - jestem zaszczepiona 3 razy i zaejestrowałam się na wjazd, więc nie miałam potrzeby się dowiadywać Słowacy już jakiś czas temu znieśli "paszporty Polsatu", więc trud (chyba, bo informacje medialne nie zawsze się sprawdzają) niepotrzebny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 14 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2022 W dniu 12.03.2022 o 15:01, Lexi napisał: Nie uwierzymy dopóki nie zobaczymy jakiegoś zdjęcia.... Proszę bardzo. Zwykle nie robię zdjęć, bo mi się nie chce, a zresztą rzadko są ciekawe. Ale tym razem cyknęłam trzy - było tak ładnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 14 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2022 7 minut temu, Maria napisał: Proszę bardzo. Zwykle nie robię zdjęć, bo mi się nie chce, a zresztą rzadko są ciekawe. Ale tym razem cyknęłam trzy - było tak ładnie Sorry, ale gdzie to jest?? Bo na pewno nie na COS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 14 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2022 Faktycznie, lekka dygresja. Sihelne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
udarr Napisano 14 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2022 Hej - jakich warunków się spodziewacie na 19-22? Niestety musiałem przełożyć wyjazd z minionego weekendu na nadchodzący a tutaj się zrobiło po 10 stopni dzień w dzień, jeszcze nocne przymrozki trochę ratują. Myślicie, że będzie się dało pojeździć? Czy jak już to tylko z rana? Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 14 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2022 20.03.2022 Szczyrk kończy sezon. Na pewno na BSA to już ostatni weekend (info z pejsa). Tydzień temu COS na 100% miał kręcić jeszcze do 20-stego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 14 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2022 4 minuty temu, tankowiec napisał: 20.03.2022 Szczyrk kończy sezon. Na pewno na BSA to już ostatni weekend (info z pejsa). Tydzień temu COS na 100% miał kręcić jeszcze do 20-stego. To fatalna wiadomość. Patrząc na warunki, myślałam, że będą działali choć do końca marca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 14 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2022 W dniu 12.03.2022 o 08:00, koliber napisał: Ale ta Golgota się teraz wąska wydaje, w porównaniu do reszty poszerzonych tras. A dawniej było na odwrót. Na dole jest wąska, u góry - nie, jest całkiem szeroka. To złudzenie. Nie jest tak źle. Niemniej to nie trasa na 3000 os./godz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
udarr Napisano 14 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2022 16 minut temu, tankowiec napisał: 20.03.2022 Szczyrk kończy sezon. Na pewno na BSA to już ostatni weekend (info z pejsa). Tydzień temu COS na 100% miał kręcić jeszcze do 20-stego. Dzięki za info. Ja się jeszcze dowiadywałem mailowo w SMR. Podobno w terminie 19-22, o który pytałem jeszcze planują jazdę i dosniezanie przy minusie. Natomiast jazda wieczorna już tylko w weekendy. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 14 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2022 4 godziny temu, udarr napisał: Dzięki za info. Ja się jeszcze dowiadywałem mailowo w SMR. Podobno w terminie 19-22, o który pytałem jeszcze planują jazdę i dosniezanie przy minusie. Natomiast jazda wieczorna już tylko w weekendy. Bilety sprzedają do 31 marca w promocji za punkty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 14 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2022 8 godzin temu, udarr napisał: Hej - jakich warunków się spodziewacie na 19-22? Niestety musiałem przełożyć wyjazd z minionego weekendu na nadchodzący a tutaj się zrobiło po 10 stopni dzień w dzień, jeszcze nocne przymrozki trochę ratują. Myślicie, że będzie się dało pojeździć? Czy jak już to tylko z rana? Dzięki za pomoc. Dziś w ciągu dnia było niby ciepło, ale w cieniu na Ondraszku jeszcze o 13 było twardo jak nim jechałem. Jako, że zjechałem na dziko na sam dół (oprócz ostatniej skarpy), spodziewam się, że w ten weekend będzie normalnie powyżej Jaworzyny. Będę tu do środy, to dam znać, jak się zmienia 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 15 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2022 Dobre wieści. COS na 99% ma kręcić do pierwszego kwietnia. Potem przegląd kolei. Jak warunki pozwolą chcą nawet otworzyć na Wielkanoc. Tak wiem....:). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 15 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2022 2 godziny temu, tankowiec napisał: Dobre wieści. COS na 99% ma kręcić do pierwszego kwietnia. Potem przegląd kolei. Jak warunki pozwolą chcą nawet otworzyć na Wielkanoc. Tak wiem....:). Yeah! U ha ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 15 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2022 👍 A już myślałem że na Słowację trzeba będzie jechać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi