Gość Napisano 11 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2017 Musisz przyznać że piękne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 12 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2017 Wesoło nie jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptk89 Napisano 12 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2017 Wychodzi śnieżenie paroma armatkami przez raptem 2 dni. SON pewnie będzie miał podobny problem. W tym czasie Białka będzie sobie działać, a inni będą czekać na śnieg i mróz. Jak się nie ma potężnej floty i nie rzuca śniegu pełną mocą to sezon się zaczyna w styczniu, a kończy początkiem marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 12 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2017 Na Skrzycznem zaczęło prószyć. Może już dzisiaj odpalą armaty (o ile zwiozą je na stok) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 15 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2017 27 minut temu, Spiochu napisał: Jeździłem dzisiaj w Szczyrku na COS i krótko mówiąc jest to kompletna kompromitacja. W Szczyrku jest 5 nowych wyciągów ale skansen jak był tak jest. Na COS na wysokości 1200m n.p.m. śniegu ilości śladowe, warunki na trasie absolutnie tragiczne. Son nie działa w ogóle. Karnety kupione online (zwykłe 3 dniowe) nie działają na górnym wyciągu COS i ludzie musieli płacić drugi raz żeby móc wyjechać. Pan na wyciąg nie wpuszcza i odsyła do kasy na dole bo to nie jego problem mimo że mają przy sobie faktury za karnet. Tradycyjnie na dole przy kasach brak nawet toalety, Na Jaworzynie jedna ale jak nie masz monety 2 zł to pozostaje Ci płotek. Tras czynnych 0 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 15 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2017 @Jasiek @spiochu opisał cytowany pobyt w COS w wątku o SON Na razie Szczyrk najlepszy na skitury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 15 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2017 (edytowane) Jaworzyna dzisiaj. Śniegu co prawda nie ma ale dobrze że widać rzędy armatek gotowych do śnieżenia Ps. Te Volkle na zdjęciu to nie moje. Edytowane 15 Grudzień 2017 przez Spiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 15 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2017 (edytowane) Cytat Tras czynnych 0 To rzeczywiście powód do dumy. Edytowane 15 Grudzień 2017 przez Spiochu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 15 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2017 13 minutes ago, Spiochu said: Ps. Te Volkle na zdjęciu to nie moje. No nie wstydź się, to całkiem dobre narty były (są) Ja takie miałem i syn także w wersji juniorskiej komórkowej. Tak na serio to musimy z tym Szczyrkiem wyluzować. Tydzień temu w sobotę były niemal doskonałe warunki. Był wiatr i zabrał białe. Szkoda się denerwować. Lepiej trochę pomóżmy w domu przed świętami . Ja też bardzo lubię jeździć, ale co zrobisz jak nic nie zrobisz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 15 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2017 Mam podobne ale ciut nowsze(komórki): http://www.skionline.pl/sprzet/narty,11-12,voelkl,racetiger-speedwall-sl,4948.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 15 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2017 @Spiochu te rzędy armatek to oczywiście sarkazm ? Może to są te 3 armatki co wypożyczyli do Korbielowa aby była możliwość śnieżenia w okolicach zera A tak poważnie widać duży problem Szczyrku do którego niestety nikt się nie potrafi przyznać COS to dno bo to państwowe a tam czy się stoi czy się leży to i tak kasa się należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 15 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2017 Cytat te rzędy armatek to oczywiście sarkazm Nie no co Ty. Tak poważnie to chyba widziałem jedną na samej górze która mogłaby działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 16 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2017 COS już śnieży. Trochę późno, ale może zdążą wystartować jeszcze w tygodniu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lomax Napisano 19 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2017 Ruszyły na COS nowe kamery: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milzbi Napisano 19 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2017 Na dziś nie wygląda to zbyt optymistycznie jedyna nadzieja że przyjdą jakieś większe opady i COS ruszy przed świętami z większą ilością tras. Interesuje mnie przede wszystkim FIS przynajmniej do orczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2017 2 godziny temu, Milzbi napisał: Na dziś nie wygląda to zbyt optymistycznie jedyna nadzieja że przyjdą jakieś większe opady i COS ruszy przed świętami z większą ilością tras. Interesuje mnie przede wszystkim FIS przynajmniej do orczyka. Teraz na Skrzycznem COS Czerwona.mp4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milzbi Napisano 19 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2017 Tak tak wszystko się zgadza naśnieżanie działa jednak przydało by się kilka cm śniegu naturalnego w kontekście pisałem są w prognozie opady ale ich wartość nie jest duża. Zobaczymy jurto pojutrze, może coś drgnie z białym z nieba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 20 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne.cos.pl/cos-dolna-stacja.html http://www.skrzyczne.cos.pl/cos-doliny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milzbi Napisano 20 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2017 Tak się dziś zastanawiam czy doczekamy się tej zimy sporych opadów śniegu takich żeby otworzyli cały COS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptk89 Napisano 20 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2017 1 godzinę temu, Milzbi napisał: Tak się dziś zastanawiam czy doczekamy się tej zimy sporych opadów śniegu takich żeby otworzyli cały COS. Tu nie ma się co zastanawiać. Według informacji ze strony ośrodka na dolnym odcinku FISu jest najwięcej śniegu w całym ośrodku...tylko kamery mówią co innego http://www.skrzyczne.cos.pl/warunki.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milzbi Napisano 20 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2017 OK sprawdzę to empirycznie w dniu 30.12.br wtedy będę w Szczyrku na COS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 20 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2017 http://www.skrzyczne.cos.pl/cos-doliny.html coś tam sypię:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 20 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2017 39 minut temu, tankowiec napisał: coś tam sypię:). Niestety to tylko szum matrycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek~ Napisano 20 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2017 Fajny szum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 20 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2017 1 godzinę temu, waldek~ napisał: Fajny szum Fajny. Szkoda, że na innych kamerach go nie było. Wtedy byłby fajniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi