ptk89 Napisano 7 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2016 (edytowane) 9 minut temu, Hextor napisał: Eeee a po co budowali tą kładkę jak trzeba było ją przebudowywać od razu? Przecież za swoje nie robią, tylko za państwowe to za rok przebudują jeszcze raz. Ktoś tutaj mówił, że trzeba mieć pojęcie w prowadzeniu ośrodka narciarskiego...a tu trzeba mieć pojęcie w prowadzeniu biznesu - jakiegokolwiek. Taki sam sens jest budowy nowego krzesła, które w gorsze zimy będzie nas wozić tylko raz na górę i raz na dół, bo trasa wzdłuż niego nie ma naśnieżania i możesz jedynie na nią popatrzeć, zamiast na niej pojeździć. Pan Kotowicz jest strategiem biznesu. Edytowane 7 Grudzień 2016 przez ptk89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 7 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2016 4 minuty temu, ptk89 napisał: Przecież za swoje nie robią, tylko za państwowe to za rok przebudują jeszcze raz. Ktoś tutaj mówił, że trzeba mieć pojęcie w prowadzeniu ośrodka narciarskiego...a tu trzeba mieć pojęcie w prowadzeniu biznesu - jakiegokolwiek. Pan Kotowicz jest strategiem biznesu. Powiem tak Dobry biznes plan i pratycznie wszystkie możliwe granty do wyciągnięcia(są takie osoby króre się tym zajmują zawodowo i pan Kotowicz ma do nich dostęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 13 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2016 Poniżej dzisiejszy komunikat narciarski z COS Skrzyczne Zwróćcie uwagę,serwer Centralnego Ośrodka Sportu w Niemczech! http://www.skrzyczne.cos.pl/skrzyczne.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptk89 Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2017 Czy ktoś ze stałych bywalców/mieszkańców/wtajemniczonych wie dlaczego nawet przy takiej zimie jak w tym roku, nadal nieczynna jest Kaskada ze szczytu na Jaworzynę? Rok temu w marcu puściłem się tam i na tym dużym uskoku była trawa do pasa i sporo lodu. Ten uskok wydawał się wtedy ciężki do przygotowania by śnieg tam się trzymał. To może być problem z przygotowaniem tej trasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2017 Podobno na Kaskadzie mają problem z wywiewaniem śniegu. Szkoda, bo trasa jest świetna (jeździłem nią kilka razy, ale zawsze "na dziko"). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptk89 Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 COS otwiera kolejne trasy - dzisiaj otwarto czerwoną trasę na odcinku Jaworzyna-Szczyrk. W samym COS otwarte 10.2 km tras - śmiało można powiedzieć, że mamy rekordową zimę! http://www.skrzyczne.cos.pl/skrzyczne.php?go=warunki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptk89 Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Według informacji ze strony COS, trwa śnieżenie dolnego odcinka czarnej FIS oraz górnego odcinka czerwonej Kaskady! Szok i niedowierzanie, że zamierzają otworzyć cały COS http://www.skrzyczne.cos.pl/skrzyczne.php?go=warunki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 To kwestia dobrej zimy czy inwestycji w armatki? Wysłane z mojego F3112 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miklam Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Cześć. Co lepiej się opłaca na 4 godziny jazdy w COS od 8 rano, karnet punktowy czy godziny?Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 W COS od 8 rano- zdecydowanie karnet 4 godzinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miklam Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 W COS od 8 rano- zdecydowanie karnet 4 godzinny. Dzięki Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptk89 Napisano 25 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2017 Nie wiem czy ktoś zauważył, ale otwarta już jest cała czarna FIS http://www.skrzyczne.cos.pl/skrzyczne.php?go=warunki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2017 Można powiedzieć - historyczny dzień. Wszystkie trasy w COS-ie (i dzięki temu w Szczyrku) są OTWARTE Mam nadzieję, że przez dwa tygodnie wiele się nie stopi. http://www.skrzyczne.cos.pl/skrzyczne.php?go=warunki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2017 (edytowane) Dnia 25.01.2017 o 14:28, ptk89 napisał: Nie wiem czy ktoś zauważył, ale otwarta już jest cała czarna FIS Musiałem to zobaczyć Dojazd przed 8:00 bez korków ,dwie zmiany na światłach do BSA Dodano 3 kasę i automat do zwrotu kart. ) Jaworzyna kolejka do taśmociągu Tem na dole -10 na szczycie 0 To miejsce gdzie czasami ściągają narty i schodzą pieszo, słyszałem ,,przecież w Białce jeździłem czerwoną" Jaworzyna Fis Końcówka FIS i mostek Za mostkiem na którym lepiej się nie rozpędzać-duże muldy, Meta Zjazd FIS do samego dołu super długa trasa bardzo nam się podobał, w przyszłym sezonie przy nowych krzesłach przyjadę częściej. O 11:00 na wjeździe do Szczyrku korek ok 1godz, od stacji BP w Buczkowicach. Edytowane 28 Styczeń 2017 przez surfing 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogas Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2017 59 minut temu, surfing napisał: To miejsce gdzie czasami ściągają narty i schodzą pieszo, słyszałem ,,przecież w Białce jeździłem czerwoną" , to się ktoś zdziwił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unky Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2017 1 godzinę temu, surfing napisał: O 11:00 na wjeździe do Szczyrku korek ok 1godz, od stacji BP w Buczkowicach. Nie lepiej wjeżdżać do Szczyrku od strony Rybarzowic? Zjeżdżamy z S1 przy Rybarzowicach, potem kawałek ul. Bielską, skręcamy w prawo do głównej drogi i dojeżdżamy do Szczyrku od Rybarzowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2017 Przy korku opisanym jak powyzej troche mozesz zyskac. Troche bo zatrzymasz sie na rondzie Buczkowice czyli okolo 5 km przed wyciagiem na Skrzyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Film ze zjazdu na nartach ze Skrzycznego trasą FIS przez Kanion do Szczyrku, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekc1 Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Czy COS ma zamiar na przyszły rok rozbudować naśnieżanie żeby przy okazji nowej kanapy trasy do dołu mogły być czynne regularnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekc1 Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Czy COS ma zamiar na przyszły rok rozbudować naśnieżanie żeby przy okazji nowej kanapy trasy do dołu mogły być czynne regularnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pier Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Dziś w Szczyrku....Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Zapomniałeś napisać czy też udokumentować fotką,że temperatura wynosiła +6 stopni w skali Celsjusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 21 minut temu, pier napisał: Dziś w Szczyrku.... Kto bogatemu zabroni żyć skromnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Co jest nie tak? Nie znam się na 4*4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 12 minut temu, mig12345 napisał: Co jest nie tak? Nie znam się na 4*4 Tu akurat Michał fura ma napęd tylko na przód Chodzi raczej chłopakom o to że te łańcuchy zbyteczne,przy tych warunkach pogodowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi