Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

urlop z dziećmi

bodzious

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, poszukuję ciekawego miejsca na urlop z dziećmi. Dwie rodziny, każda z dwójką dzieci 6 i 2 lata, wszystkiego 4 dorosłe osoby i 4 dzieci. Fajnie byłoby spędzić we górach sylwester i posiedzieć jeszcze z tydzień, oczywiście trasy narciarskie dla dzieci i rodziców obowiązkowe. Standard: pokoje z łazienkami, minimum ze śniadaniem, tv i wi-fi mile widziane. Możecie coś polecić w Polsce. Myślałem też o Czechach, ale przyznam, że okolice Zakopanego, może Słowacja bardziej mi pasują ze względu na odległość od Olsztyna, a podróż z dziećmi, wiadomo. Kto ma dzieci, ten wie.

Pozdrawiam

Cześć

Witajcie, poszukuję ciekawego miejsca na urlop z dziećmi. Dwie rodziny, każda z dwójką dzieci 6 i 2 lata, wszystkiego 4 dorosłe osoby i 4 dzieci. Fajnie byłoby spędzić we górach sylwester i posiedzieć jeszcze z tydzień, oczywiście trasy narciarskie dla dzieci i rodziców obowiązkowe. Standard: pokoje z łazienkami, minimum ze śniadaniem, tv i wi-fi mile widziane. Możecie coś polecić w Polsce. Myślałem też o Czechach, ale przyznam, że okolice Zakopanego, może Słowacja bardziej mi pasują ze względu na odległość od Olsztyna, a podróż z dziećmi, wiadomo. Kto ma dzieci, ten wie.

Pozdrawiam

Sugeruje Wierchomlę - zerknij w sieci i jak ci się spodoba to pisz na priv - dam fajny kontakt - jezli jeszcze jest wolne w tym okresie (bo jak na Sylwestra to juz późno). Podróże z dziecmi - wiem - podróżujemy odkąd sie urodziły i uwielbiamy to robić. czesto podrózujemy dkla samej podróży.

Pozdrowienia

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Gdyby mniejsza rodzinę np z 1 dzieckiem interesowała Krynica-Zdrój to polecam swoje mieszkanie, które wynajmuję www.acapit.pl. Osoba, opiekująca się mieszkaniem zna mnóstwo namiarów i właścicieli wynajmujących kwatery i domki, więc można śmiało dzwonić i pytać- może coś się dobierze dla 2óch rodzin. Adres i mejl na podanej przez mnie stronie.

• 3 months later...
Wszedłem na stronę "acapit" i zebrało mi się na wspomnienia. Te kwatery to chyba na miejscu starego liceum. A w liceum była bursa, na 4 pietrze, a tam noclegi po 11 zł od osoby. Dawne dobre czasy!

W Krynicy-Zdrój jeszcze można poczuć powiew starych czasów, a nawet w ferie mazowieckie było spokojnie i bez tłumów na Jaworzynie.

NIc tylko odwiedzić!

Bardzie wymagajacy moga zrobic sobie wycieczke na Chopok.

No, ostatni mój pobyt, w lutym tego roku to, -pensjonat Wisła. Tam jest dopiero "powiew' starych czasów! Nie żebym krytykował, nie o to chodzi, bo zawsze można się do czegoś przyczepić. A te wieczorki taneczne w Wiśle! Miód, malina. I niech mi ktoś powie że starsi ludzie są smutni i nie umieją się bawić!:smile: