bodzious Napisano 14 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Witajcie, poszukuję ciekawego miejsca na urlop z dziećmi. Dwie rodziny, każda z dwójką dzieci 6 i 2 lata, wszystkiego 4 dorosłe osoby i 4 dzieci. Fajnie byłoby spędzić we górach sylwester i posiedzieć jeszcze z tydzień, oczywiście trasy narciarskie dla dzieci i rodziców obowiązkowe. Standard: pokoje z łazienkami, minimum ze śniadaniem, tv i wi-fi mile widziane. Możecie coś polecić w Polsce. Myślałem też o Czechach, ale przyznam, że okolice Zakopanego, może Słowacja bardziej mi pasują ze względu na odległość od Olsztyna, a podróż z dziećmi, wiadomo. Kto ma dzieci, ten wie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Cześć Witajcie, poszukuję ciekawego miejsca na urlop z dziećmi. Dwie rodziny, każda z dwójką dzieci 6 i 2 lata, wszystkiego 4 dorosłe osoby i 4 dzieci. Fajnie byłoby spędzić we górach sylwester i posiedzieć jeszcze z tydzień, oczywiście trasy narciarskie dla dzieci i rodziców obowiązkowe. Standard: pokoje z łazienkami, minimum ze śniadaniem, tv i wi-fi mile widziane. Możecie coś polecić w Polsce. Myślałem też o Czechach, ale przyznam, że okolice Zakopanego, może Słowacja bardziej mi pasują ze względu na odległość od Olsztyna, a podróż z dziećmi, wiadomo. Kto ma dzieci, ten wie. Pozdrawiam Sugeruje Wierchomlę - zerknij w sieci i jak ci się spodoba to pisz na priv - dam fajny kontakt - jezli jeszcze jest wolne w tym okresie (bo jak na Sylwestra to juz późno). Podróże z dziecmi - wiem - podróżujemy odkąd sie urodziły i uwielbiamy to robić. czesto podrózujemy dkla samej podróży. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marionnel Napisano 8 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2012 Jeśli chcesz doświadczyć spokoju to na sylwestra nie polecam nart hehehehe:) No ale niektózy może lubią tłum;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KasiaK Napisano 7 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2012 Gdyby mniejsza rodzinę np z 1 dzieckiem interesowała Krynica-Zdrój to polecam swoje mieszkanie, które wynajmuję www.acapit.pl. Osoba, opiekująca się mieszkaniem zna mnóstwo namiarów i właścicieli wynajmujących kwatery i domki, więc można śmiało dzwonić i pytać- może coś się dobierze dla 2óch rodzin. Adres i mejl na podanej przez mnie stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 7 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2012 Wszedłem na stronę "acapit" i zebrało mi się na wspomnienia. Te kwatery to chyba na miejscu starego liceum. A w liceum była bursa, na 4 pietrze, a tam noclegi po 11 zł od osoby. Dawne dobre czasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KasiaK Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2013 Wszedłem na stronę "acapit" i zebrało mi się na wspomnienia. Te kwatery to chyba na miejscu starego liceum. A w liceum była bursa, na 4 pietrze, a tam noclegi po 11 zł od osoby. Dawne dobre czasy! W Krynicy-Zdrój jeszcze można poczuć powiew starych czasów, a nawet w ferie mazowieckie było spokojnie i bez tłumów na Jaworzynie. NIc tylko odwiedzić! Bardzie wymagajacy moga zrobic sobie wycieczke na Chopok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2013 No, ostatni mój pobyt, w lutym tego roku to, -pensjonat Wisła. Tam jest dopiero "powiew' starych czasów! Nie żebym krytykował, nie o to chodzi, bo zawsze można się do czegoś przyczepić. A te wieczorki taneczne w Wiśle! Miód, malina. I niech mi ktoś powie że starsi ludzie są smutni i nie umieją się bawić!:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi