Gość Eizzy Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 (edytowane) Witam wszystkich, Powoli zbliżamy się do nowego sezonu, więc zaczynam się zastanawiać gdzie wybrać się tej zimy. Przeglądałam sporo zdjęć, poczytałam na forach i zdecydowałam się na Austrię, a konkretnie Pitztal. Zastanawiam się, czy moje jeszcze raczej słabe umiejętności się tam sprawdzą? Czy może lepiej nie porywać się na ten lodowiec? Czekam na wasze opinie i jakże cenne rady!PS. Powiedzcie, że nie jest pięknie? Edytowane 6 Wrzesień 2012 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek49 Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Zastanawiam się, czy moje jeszcze raczej słabe umiejętności się tam sprawdzą? Czy może lepiej nie porywać się na ten lodowiec? Czekam na wasze opinie i jakże cenne rady! Nie sprawdzą się, lepiej zacznij od stoków w okolicy,Strzyżów, Babica, Gogołów. Jakby co to mogę Cię wszechstronnie.podszkolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 rowniez nie polecam, jesli sam oceniasz swoje umiejetnosci na slabe, to tak na prawde jedyna nadajaca sie dla Ciebie trasa, bedzie niebieska wzdluz orczyka po prawej stronie osrodka (patrzac na wprost po wyjsciu z kreta) pozostale trasy czarne czy to czerwone, posiadaja na prawde strome i wymagajace fragmenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 (edytowane) Panowie nie produkujcie się to reklama SnowTrexu. Osoba ta ma dziwny sposób kierowania na ich strone zreszta nie tylko na tym forum. Ten post równiez jest pisany przez ta osoba pod innym nikiem: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/14838-Gdzie-na-narty-Francja?p=155974&viewfull=1#post155974 Edytowane 6 Wrzesień 2012 przez fanatyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi