johnny_narciarz Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 100 lat!!! 100lat!!! 100lat na nartach!!! :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 Wszystkiego najlepszego Wojciechu:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 seta panie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 Najlepszego :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 Dużo zdrówka Wojtuś!!!!!!!!!!!!:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 Wszystkiego Najlepszego !!!:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logos Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 Dzięki wszystkim !!!! Dzisiaj stuknela mi 50 ;-). Do 100 lat na nartach brakuje mi jeszcze tylko 59 !! Wojtek logos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 ja rowniez zycze 100lat :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 9 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2012 Zdrówka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 13 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2012 Bardzo Wam wszystkim dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi