magnusDux85 Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Witam, czy ktoś z forumowiczów mógłby wypowiedzieć się o kompatybilności zestawu z tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 15 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2012 Witam, czy ktoś z forumowiczów mógłby wypowiedzieć się o kompatybilności zestawu z tematu? Na temat kompatybilności może każdy się wypowiedzieć mierząc osobiście i powie ci tylko o własnych odczuciach na własnej głowie/twarzy. Temat wałkowany 1000 razy jak nie zmierzysz to się nie dowiesz, bo nie chodzi tu o kolorystykę, ale rozmiar i proporcje twarzy, rozmiar nosa też bardzo ważny. Jednego będzie uciskało, dusiło, odstawało itd. a u drugiego będą leżeć (może) jak ulał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnusDux85 Napisano 18 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 To co udało mi się ustalić odnośnie dopasowania gogli do kasku przedstawiam poniżej: Kolejny problem jaki się pojawia to rozmiar gogli M czy L hmm... poniżej kolejne info, tym razem od ludzi z POCa: (może komuś też pomoże jak mi )"Hi I don’t have the absolute size of this handy right now, but all dimensions are the same for M and L except the measurement you call height of the bridge – this is 6 mm lower on the Medium size compared to LHope this helps you outRegardsErik"Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBB Napisano 18 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Ktos pobłądził w temacie Kask ROSSIGNOL RADICAL 8 a nie UVEX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnusDux85 Napisano 18 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Ktos pobłądził w temacie Kask ROSSIGNOL RADICAL 8 a nie UVEX dokładnie tak... przepraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 To co udało mi się ustalić odnośnie dopasowania gogli do kasku przedstawiam poniżej: [ATTACH=CONFIG]7265[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]7266[/ATTACH] Wyglądają na dopasowane, szpar nie widać jak nie masz obrysu twarzy mocno wystającego za kask [sic! - wiem jak to brzmi] to powinno być podobnie jak na zdjęciu bez głowy :stupid: czyli dopasowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi