JC Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Chyba nie wypada pominąć tego tematu na naszym forum. Ja osobiście nie jestem na codzień zagorzałym kibicem, ale Euro to Euro. Jakie wyniki typujecie na dzisiaj? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 no to może ja pierwszy : mamy ładną ministrę sportu:biggrin: aha jeszcze mam coś wytypować na dzisiaj : Orły 3 - nie gardzący kasą z Unii goście z Hellady 0 , Ruskie Niedźwiadki 3- Czescy Piwosze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Mam nadzieję, że Małysz będzie pierwszy:biggrin: A tak na serio to w Wwie czuć atmosferę Euro na każdym kroku, mnóstwo reklam, banerów, flag na autach itp. To znaczy, że rzeczywiście zadbaliśmy o reklamę i atmosferę. Na razie Euro nie przeszkadza w normalnym życiu - dotarłam dziś do pracy w 10 minut (co zwykle zajmuje mi 1h). Sporo ludzi wybyło z Wwy na długi weekend, ale i sporo przybyło. Zobaczę ok 17 jak już wyjdę z pracy jak będzie wyglądać organizacja ruchu, ale na razie wszystko się zapowiada dobrze. Typować nie będę bo nie czuję tego sportu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 ....flag na autach itp.... A ja myślałem że strajk jakiś ogólnonarodowy:tongue: Moje poglądy:wink: niestety nie pozwolą mi oglądać meczu, ale nie sposób będzie się nie dowiedzieć jego rezultatu, w radiu od kilku dni nic tylko pier... gadają żeby im słać jakieś okrzyki, czy coś tam, ale jeszcze nikt nie wpadł na taki: "NIC SIĘ NIE STAŁOOO... NIC SIĘ NIE STAŁOOOO....":tongue: A to ten będzie właściwy:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 W sporcie najpiękniejsze jest to, że teoretycznie słabszy niejednokrotnie wygrywa! Mistrzowie spadaja z piedestałów a na ich miejsce wchodzą nowi. Mam nadzieję że tym razem moja drużyna będzie się cieszyć ze zwycięstw i dawać nam radość. Tego im życzę! Po cichu marzę o powtórce 1974 roku kiedy to teoretyczny cienias- Polska, zagrała jak z nut! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 A ja myślałem że strajk jakiś ogólnonarodowy:tongue: Moje poglądy:wink: niestety nie pozwolą mi oglądać meczu, ale nie sposób będzie się nie dowiedzieć jego rezultatu, w radiu od kilku dni nic tylko pier... gadają żeby im słać jakieś okrzyki, czy coś tam, ale jeszcze nikt nie wpadł na taki: "NIC SIĘ NIE STAŁOOO... NIC SIĘ NIE STAŁOOOO....":tongue: A to ten będzie właściwy:biggrin: Wiedziałem że Sławek sobie nie odpuści:wink::wink: No a wracając do wyników to dziś stawiam na 2:1 dla Polski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 (edytowane) Strzelić Grekom 2 bramki będzie trudno. W eliminacjach w 10 mechach stracili tylko 5 bramek. Ja obstawiam 0:0. Edytowane 8 Czerwiec 2012 przez fanatyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Ja daje 2:1 dla naszych. :smile: Może nadmierny ze mnie optymista,ale wierzyć trzeba! Ciekawe jaką buźkę użyje po meczu..... :sorrow: :applause: PS.A miałem być na nartach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Zamiast kopanej proponuję niepatriotycznie:biggrin: półfinał RG : Djokovic - Federer (1:0). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 gol!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Obeszliśmy się ze smakiem... :tongue: Przynajmniej następny mecz nie będzie grą o wszystko. :biggrin: "Endless Summer" - Official Video UEFA EURO 2012 Ujęcie mostu we Wrocławiu znakomite! [video=youtube;5EVhiBGvVFc] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Czekałem aż Dyzma wpuści na boisko Adamiakową (Adele Adamiakową) i się nie doczekałem. Adamiakowa pewnie jakby weszła ukuła by ze dwie brameczki i byśmy wygrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Uwielbiam Zimocha w radiu :-) [video=youtube;3tS2K1uLFf4]http://www.youtube.com/watch?v=3tS2K1uLFf4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Też nie jestem jakimś wielkim fanem kopanej. Ale jako , że goszczę w swoim domu dwóch Rosjan i Ukraińca którzy na mistrzostwa się wybrali idę na jeden mecz. Szesnastego na Rosja - Grecja. Na rosyjski sektor. Jestem samobójcą ?? :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Powodzenia Mam nadzieje że chociaz dobrze płacą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Nightgale jak wątroba po meczu :tongue: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Nightgale jak wątroba po meczu :tongue: ? Wątroba ?? Nawet nie pytaj.:biggrin: Od rana usiłuje ze mnie wyleźć i po pysku natrzaskać.:eek: Chłopaki wrócili koło trzeciej. Nocne rozmowy do rana. Ale miałem relację z pierwszej ręki. I z meczu i z wcześniejszej rozróby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Dla fanów Pana Zimocha: http://satkurier.pl/news/75973/komentarz-radiowy-w-tvp1-hd-i-tvp2-hd-w-dvb-t.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca72 Napisano 16 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2012 "bracia narciarze" na naszych oczach tworzy sie historia Polacy walczą o ćwierćfinał we Wrocławiu!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymajcie kciuki a ja na stadionie dam z siebie wszystko......!!!!!! Stawiam 2-1 dla naszych orłów (miałem sen że bramy dadzą Lewy i Obraniak z wolnego) a potem dłuuuuuuuga noc na Wrocławskim rynku....!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2012 Tak - Wrocławski rynek dzisiaj A tak na marginesie - to co mnie najbardziej zachwyciło na Euro to na 10 min przed końcem meczu z Hiszpanią irlandzka pieśń niosąca się po całym stadionie. Magiczne :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 16 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2012 Wygramy! :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 16 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2012 No i ch.. trza zaśpiewać nic sie nie stało...szmaciarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 16 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2012 Załamałem się.... :sorrow: Jutro jadę na ryby,może jakiś szczupaczek mnie pocieszy. :redface: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 16 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2012 Może chociaż Tobie uda sie coś zdziałać,tego Ci życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 17 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2012 miało być tak pięknie a jest jak zwykle : ale jak się k.... ustawia drużynę ,żeby broniła remisu , który nam nic nie daje , to efekt jest taki , że jesteśmy najsłabsi w najsłabszej grupie ME :frown:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi