W.W. Napisano 27 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2012 Witam Ja wiem, że teraz to raczej narty wodne, ale za to ceny nieco spadły. Dal żony upatrzyłem Volki Estrelle, ale wpadły mi w oko Fischer Viron 3.3. Czy ktoś coś może powiedzieć złego, czy dobrego o tych nartach. Narty 150, dla kobiety 50+, tylko przygotowane, płaskie stoki i trasy "dyrektorskie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2012 jeżeli jej so podobają to ok:) fajna narta nie wymagająca raczej dla początkujących/ średniozaawansowanych. Mialem możliwość testować tą nartę. Jako całodzienna nie męcząca jak mówisz dla "dyrektorów" jest ok Poszukaj może damskich modeli z rossigniola tez dobre są ew. Atomic Cloud 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi