Rush Napisano 4 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2013 Fajny filmik. Z tą data 1989 trochę wprowadzili bład. chyba chcieli powiedzieć, że wtedy sie urodził ;-). Moim zdaniem to jest sezon 2005/2006. Slalom w środkowej cześci z numerem 26 jedzie na slalomkach z 2005/2006 http://www.skionline.pl/sprzet/narty,05-06,atomic,sl-11m,1395.html oczywiscie nie sklepowych :-) ale malowanie zawsze jest circa takie same. Dodatkowo ze sprawdzeniem poszedłem dalej i jak przesledzic numer startowy 26 w SL w sezonie 2005/2006 to wyglada na te zawody FIS http://www.fis-ski.com/uk/604/610.html?sector=AL&competitorid=106332&raceid=42509 Zajał dopiero 17 miejsce pokonany przez wielu, co prawda głównie starszych, kolegów którzy ani w reprezentacji AUT ani w pucharze świata jakoś mocno nie zaistnieli... Ależ kombinujesz:wink: wystarczy wejść w ten filmik na YT a tam w podpisie: Marcel Hirscher racing at the Austrian J1 champs in 2006 A 1989 jest OK bo to jego rok urodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 4 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2013 Maciej B na swoim blogu swoje wrażenia z Kitz - pomimo błędów ortograficznych całkiem fajnie się to czyta i ogląda http://www.maciejbydlinski.pl/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 4 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2013 Maciej B na swoim blogu swoje wrażenia z Kitz - pomimo błędów ortograficznych całkiem fajnie się to czyta i ogląda http://www.maciejbydlinski.pl/ Przecież jest NARCIARZEM a nie ...pisarzem:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 12 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 LV już po operacji: http://www.blick.ch/sport/ski/wm/lindsey-laechelt-aus-dem-operationssaal-id2201236.html Na facebooku też cuś jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 21 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Wracamy do Pucharu Świata: 22.02. piątek 10:30 Meribel, Francja - Zjazd kobiet, trening (90min) E2 23.02. sobota 10:30 Meribel, Francja - Zjazd kobiet (75min) E1 11:45 Garmisch Partenkirchen, Niemcy - Zjazd mężczyzn (60min) E1 24.02.niedziela 10:00 Garmisch Partenkirchen, Niemcy - Gigant mężczyzn, 1. przejazd (60min) E2 11:00 Meribel, Francja - Zjazd kobiet do kombinacji (60min) E1 13:00 Garmisch Partenkirchen, Niemcy - Gigant mężczyzn, 2. przejazd (60min) E1 14:00 Meribel, Francja - Superkombinacja kobiet, slalom (60min) E1 1.03. piątek 11:15 Garmisch Partenkirchen, Niemcy - Supergigant kobiet (75min) E2 2.03. sobota 10:30 Garmisch Partenkirchen, Niemcy - Zjazd kobiet (60min) E1 11:45 Kvitfjell, Norwegia - Zjazd mężczyzn (60min) E2 3.03. niedziela 13:15 Garmisch Partenkirchen, Niemcy - Supergigant kobiet (15min) E1 11:00 Kvitfjell, Norwegia - Supergigant mężczyzn (90min) E2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Maciej B na swoim blogu swoje wrażenia z Kitz - pomimo błędów ortograficznych całkiem fajnie się to czyta i ogląda http://www.maciejbydlinski.pl/ Jak przeczytasz, to trochę zmiękczasz swoją ocenę :laughing: To chyba nazywa się: zachowawczość :wink:? A mistrz musi być wariatem. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 21 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Jak przeczytasz, to trochę zmiękczasz swoją ocenę :laughing: To chyba nazywa się: zachowawczość :wink:? A mistrz musi być wariatem. :biggrin: To było przed MŚ. Mistrzostwa zburzyły moje nadzieje związane z polskim narciarstwem alpejskim. A przy okazji to prawda - na forum powstrzymuję się resztką sił niekiedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 23 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2013 A to ci zaskok :smile: Carolina RUIZ CASTILLO wygrała zjazd! To jej pierwsze zwycięstwo w PŚ, do tej pory najlepszy wynik to 2 miejsce w GS w 2000 r i to jej jedyne miejsca na pudle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Tina ma już Puchar Świata 2012-13 :smile: do końca sezonu zostało 9 zawodów a przewaga nad MHR wynosi 958 pkt. Dziś zdobyła też drugą po GS Małą Kulkę za SuperCombi. Są jeszcze duże szanse na zwycięstwo w klasyfikacji GS i DH, oraz trochę mniejsze w SL. Po prostu Dominatorka :smile: Alexis wreszcie wygrał GS pokonując cierpiącego Marcela i trochę zmęczonego Teda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Tina ma już Puchar Świata 2012-13... To akurat żadna nowość, pisałem o tym już tutaj, post#2:applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 To akurat żadna nowość, pisałem o tym już tutaj, post#2:applause: Prorok jaki czy co? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Prorok jaki czy co? :biggrin: Nie takie rzeczy się tu prorokowało, z faktem poczęcia nowego narciarza włącznie: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/14201-Polska-warunki-narciarskie-2011-2012?p=152474&viewfull=1#post152474 :biggrin: I żeby nie było... ja nie partycypowałem w tym wydarzeniu:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Tina ma już Puchar Świata 2012-13 :smile: do końca sezonu zostało 9 zawodów a przewaga nad MHR wynosi 958 pkt. Dziś zdobyła też drugą po GS Małą Kulkę za SuperCombi. Są jeszcze duże szanse na zwycięstwo w klasyfikacji GS i DH, oraz trochę mniejsze w SL. Po prostu Dominatorka :smile: Alexis wreszcie wygrał GS pokonując cierpiącego Marcela i trochę zmęczonego Teda. Kibicuję aby zrobiła ładny wynik na 2000 + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 (edytowane) To chyba nazywa się: zachowawczość :wink:? To się nazywa ze cochones są lekko wydmuszkowate :wink: Edytowane 24 Luty 2013 przez juice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 (edytowane) Kibicuję aby zrobiła ładny wynik na 2000 + To też już przesądzone, no chyba żeby nagle przestała startować. BTW dzisiaj robiąc "zwycięską gwiazdę" doznała urazu prawej ręki-mam nadzieję że to nic poważnego, ale na podium narty dźwigała w lewej. Edit, Tutaj http://uk.eurosport.yahoo.com/news/alpine-skiing-maze-claims-overall-title-m%C3%A9ribel-sc-142013007.html znalazłem info że Tina zmagała się dziś nie tylko ze stokiem ale też z grypą żołądkową-ma dziewczyna powera:eek: Edytowane 24 Luty 2013 przez Rush Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Oddałem się drobnej analizie niuansów technicznych. Na podstawie obserwacji wyciągnąłem wnioski, przedmiotem analizy był zjazd do kombinacji w Meribel. Oczywiście kobiet. Temat: Pozycja dojazdowa do pierwszej bramki. Na podstawie wybicia i ułożenia ciała. WNIOSKI: najlepszą pozycję dojazdową posiadają w kolejności: 1. E. Curtoni 2. E. Curtoni 3. E. Curtoni na dalszych pozycjach (równorzędna lokata): J. Mancuso, T. Maze, T. Weirather, A. Fenniger, 2 Argentynki i jedna Wenezuelka. Reszta musi poćwiczyć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 Na stronie zamieściłem najlepsze zdjęcia Teamu HEADa w Ga-Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 1 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2013 Jakby ktoś zapomniał to dziś zaległy SG dziewczyn. 1.03. piątek 11:15 Garmisch Partenkirchen, Niemcy - Supergigant kobiet (75min) E2 2.03. sobota 10:30 Garmisch Partenkirchen, Niemcy - Zjazd kobiet (60min) E1 11:45 Kvitfjell, Norwegia - Zjazd mężczyzn (60min) E2 3.03. niedziela 13:15 Garmisch Partenkirchen, Niemcy - Supergigant kobiet (15min) E1 11:00 Kvitfjell, Norwegia - Supergigant mężczyzn (90min) E2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2013 (edytowane) Dziwi mnie że nie został zauważony fakt pobicia rekordu wszech czasów w ilości punktów w klasyfikacji generalniej:rolleyes::, mnie nie było byłem na Słowacji(praca) no ale chyba nie wszyscy w sobotę harują:tongue: W każdym razie należący do Hermanna Maiera rekord zdobycia w generalce równo 2 tyś punktów z 2000 roku(taki paradoks 2000 punktów na 2000 lat) pobiła już Tina Maze, po dzisiejszym zjeździe w GaPa gdzie zajęła 1 miejsce ma dokładne 2024 punkty. Jak wiadomo do końca sezonu jeszcze parę zawodów jest, tak że to na pewno nie ostatnie słowo. Szacuję że to będzie poprzeczka nie do przeskoczenia:applause:, pod warunkiem że nie zacznie coś Hujara kombinować w punktacjach:rolleyes::. Edytowane 3 Marzec 2013 przez SB literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2013 (edytowane) Dziwi mnie że nie został zauważony fakt pobicia rekordu wszech czasów w ilości punktów w klasyfikacji generalniej:rolleyes::, mnie nie było byłem na Słowacji(praca) no ale chyba nie wszyscy w sobotę harują:tongue: W każdym razie należący do Hermanna Mayera rekord zdobycia w generalce równo 2 tyś punktów z 2000 roku(taki paradoks 2000 punktów na 2000 lat) pobiła już Tina Maze, po dzisiejszym zjeździe w GaPa gdzie zajęła 1 miejsce ma dokładne 2024 punkty. Jak wiadomo do końca sezonu jeszcze parę zawodów jest, tak że to na pewno nie ostatnie słowo. Szacuję że to będzie poprzeczka nie do przeskoczenia:applause:, pod warunkiem że nie zacznie coś Hujara kombinować w punktacjach:rolleyes::. Może dlatego,tak na szybko, że pamiętam że były lepsze wyniki i nie Maiera Edytowane 3 Marzec 2013 przez juice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2013 (edytowane) Może dlatego,tak na szybko, że pamiętam że były lepsze wyniki i nie Mayera Nie było! Jak Maier w 2000 roku triumfował, to Ty nie miałeś zielonego pojęcia o nartach:wink: Edytowane 2 Marzec 2013 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 3 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2013 Dziwi mnie że nie został zauważony fakt pobicia rekordu wszech czasów w ilości punktów w klasyfikacji generalniej Gdyby to było jakieś niespodziewane osiągnięcie-pisałem już tutaj #237. To "tylko" :wink: kolejny krok Tiny w jej Zwycięskim Marszu po WSZYSTKO w WC 2012-2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2013 (edytowane) Nie było! Jak Maier w 2000 roku triumfował, to Ty nie miałeś zielonego pojęcia o nartach:wink: Faktycznie nie było, pomerdało mi się Nadal mam niewiele większe :cheerful: Edytowane 3 Marzec 2013 przez juice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz13 Napisano 3 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2013 na Eurosport2 0 10:00 miał być zjazd kobiet a puścili jakiś kolaży :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2013 na Eurosport2 0 10:00 miał być zjazd kobiet a puścili jakiś kolaży :-( Tak stoi w programie na platformie(N), ale już w programie na stronie są Ci kolarze właśnie, pełnej relacji z Super Giganta pań dzisiaj nie ma na ES:mad::, jest tylko skrót 1315 w ES1, kto ma Rai Sport 2 to 1210 jest relacja z GaPA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi