andrzej_bor Napisano 3 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2012 Witam. Szukałem w necie ale jakoś nie mogę znaleźć namiarów na jakiś serwis Rossignol. Potrzebuję kupić plastikowe osłony dziobów nart, a gdzie indziej tego raczej nie dostanę... Czy ktoś mógłby mi wskazać jakiś kierunek działań? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2012 Witam. Szukałem w necie ale jakoś nie mogę znaleźć namiarów na jakiś serwis Rossignol. Potrzebuję kupić plastikowe osłony dziobów nart, a gdzie indziej tego raczej nie dostanę... Czy ktoś mógłby mi wskazać jakiś kierunek działań? Z góry dziękuję. google.pl a tam wpisz PM SPORT to jest generalny dystrybutor na Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej_bor Napisano 28 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2012 Dziękuję za wskazanie ale dzwoniłem do tej firmy, wysłałem parę maili i niestety jakiejkolwiek reakcji, więc chyba mają w głębokim poważaniu takie problemy użytkowników sprzętu:( Może jakiś inny pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 ..Potrzebuję kupić plastikowe osłony dziobów nart,.. Olej to. Ja w moich kneisslach miałem to samo (pociąłem je krawędziami). Odkręciłem te plastiki i teraz narty wyglądają nawet lepiej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi