JC Napisano 29 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2004 Właśnie dotarł do mnie nowy NTN i już po pierwszym przeglądnięciu stwierdzam, że magazyn zyskał w stosunku do lat poprzednich. Jestem ciekawy Waszych opinii. Zima, ale przy Oli wyglądasz blado!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarverGs9.21 Napisano 29 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2004 Mam NTN... Mój jest w drodze:P, ale nie moge się doczekać więc mam pytanie,są zdjęcia z testu z Białki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2004 Mam NTN... No jest kilka! .. a o jakie Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarverGs9.21 Napisano 29 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2004 Mam NTN... No głownie to takie gdzie są pokazani jeżdżący narciarze:D Są takie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2004 Mam NTN... jedno! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarverGs9.21 Napisano 29 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2004 Mam NTN... Ok Serdeczne Dzięki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kony Napisano 29 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2004 Mam NTN... dzisiaj kupiłem ! teraz długi weekend przedemną aby go dogłębnie przestudiować. jak zwykle będę musiał sobie "wydzielać" żeby nie wchłonąć wszystkiego za jednym razem. wygląda obiecująco... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futix Napisano 30 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2004 Mam NTN... A ja czekam, czekam i nie moge sie doczekac mam nadzieje ze we wtorek juz bedzie! ale macie fajnie. Jak go dopadne to przeczytam caly od deski do deski o i jak fajnie pasuje, Gagi Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afera Napisano 8 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2004 Mam NTN... A co porabia teraz Maślankiewicz? Widzę, że zabrał ze sobą "stare" logo NTN... Olek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi