szparaa Napisano 10 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2012 Dla Ciebie mam tylko jedyną dedykację-powrót do zdrowia i na stoki:rolleyes:: Dziękuję, wszystko idzie ku dobremu, kość się powolutku zrasta, ale jeszcze długa droga przede mną.. Powinienem w przyszłym sezonie ruszyć na stoki ale jeszcze nie wiem dokładnie kiedy, bo jakoś pod koniec roku albo z początkiem 2013 mam mieć wyjmowane to żelastwo z nogi..: Ale myślę, planuję i zastanawiam się nad różnymi opcjami przyszłorocznego sezonu!:smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 10 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2012 no no no Darku "lewy" normalnie aż zal pupę sciska takie widoki :sorrow: a my tu tylko grill i grill niestety a sadło rośnie :stupid::eek: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 10 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2012 Nie : a zmienili krzesła w resteuracji przy 5,5a :biggrin: Co nie zmienia faktu ze Tux to czołówka austryjackich lodowców,przynajmniej dla mnie Ba sama góra dla mnie jest bajeczna :smile: Myślę sobie jej jeszcze kiedyś posmakować. Ale pamiętam utrapienie lekkie z tymi orczykami, dodatkowo z synem wtedy jeździłem między nogami bo był mały, więc miałem orczyk podwójny, czyli podwójnie w dupę :biggrin:. A jak się trochę więcej jeździ to tak na 6 dni ma to znaczenie ile i jakich kanap i gondol jest w zasięgu reki. Przynajmniej dla moich nóg :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 11 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2012 Dziękuję, wszystko idzie ku dobremu, kość się powolutku zrasta, ale jeszcze długa droga przede mną.. Powinienem w przyszłym sezonie ruszyć na stoki ale jeszcze nie wiem dokładnie kiedy, bo jakoś pod koniec roku albo z początkiem 2013 mam mieć wyjmowane to żelastwo z nogi..: Ale myślę, planuję i zastanawiam się nad różnymi opcjami przyszłorocznego sezonu!:smile: A ja dodam ze jak jeszcze zamierzasz latac Heli, to tylko na szyty aby ciac freeride z terenow gdzie na piechte nie dotrzesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2012 Co tu wiele gadać?Trzeba jechać i sprawdzić jak tam jest... :wink: Czerwcówka jest blisko! :angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krait Napisano 11 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2012 Ktoś był może w tamtym roku na długi weekend w czerwcu ? Jakich warunków można się spodziewać i które wyciągi powinny chodzić ? Zastanawiam się czy nie wyskoczyć tam od 7 czerwca na 4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2012 Ktoś był może w tamtym roku na długi weekend w czerwcu ? Jakich warunków można się spodziewać i które wyciągi powinny chodzić ? Zastanawiam się czy nie wyskoczyć tam od 7 czerwca na 4 dni. W zeszłym roku byłem w Kaprun w lipcu... Czego się można spodziewać?Odpowiedź brzmi: wszystkiego!Od prawdziwej zimy i puchu do upału i ciapy... :tongue: Co będzie chodzić to nie wiem,ale na pewno będzie fajnie! : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 23 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Ktoś był może w tamtym roku na długi weekend w czerwcu ? Jakich warunków można się spodziewać i które wyciągi powinny chodzić ? Zastanawiam się czy nie wyskoczyć tam od 7 czerwca na 4 dni. W czerwcu byłem w 2009 roku,warunki były naprawdę niezłe w porównaniu z miesiącami typowo letnimi/lipiec,sierpień/,rano zmrożny snieg,później firn,a ok.12-13 miekki śnieg,ale bez większych muld z powodu małej ilości narciarzy.Też był to okres Bożego Ciała,ale wtedy to wypadało na połowę czerwca,a zjazd do 2600 m,teraz można jeździć do 2100 m,n.p.m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi