johnny_narciarz Napisano 25 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2012 (edytowane) :biggrin: :applause: :stupid: Proszę bardzo. :smile: Włączałeś telefon w samolocie? Nieładnie! :tongue: Ja bym bez agregatu prądotwórczego nie zaryzykował wyjazdu, można by zabrać taki z 50 kva i sprzedawać kasztanom prąd Może lepiej baterie słoneczne,albo taką prądnice na korbkę... Agnieszka będzie kręcić,a Jacek wysyłać zdjęcia,trochę ruchu/treningu nie zaszkodzi... :wink: Edytowane 25 Kwiecień 2012 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 25 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2012 o ja cież nie mogę !!! mają tam nawet komory gazowe dla palących:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2012 o ja cież nie mogę !!! mają tam nawet komory gazowe dla palących:eek: Gdzież w takich klatkach ludzi upchali... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 25 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2012 Praktycznie, takie są na każdym porządnym lotnisku.:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2012 Cisną mi się na usta słowa Siary - No i w .... Z pogodą nikt nie wygrał. Na Grenlandii brak warunków do ladowania, lotnisko zamknięte. Impreza przeniesiona na Islandię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 25 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2012 No to nieźle. Tam, to przynajmniej się można wygrzać w zródełkach i gejzerkach!:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2012 No to nieźle. Tam, to przynajmniej się można wygrzać w zródełkach i gejzerkach!:applause: Organizatorzy już są dobrze zagrzani! Na szybko muszą zakwaterowac ponad 100 osób i zapewnić im atrakcje. A poza tym to luzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2012 Kierując się pewną logiką... skoro z B-B do Wiednia jest 4,5 godz.,z Wiednia na Islandię 4,5 godz.,to pewnie z Islandii do B-B też jest 4,5 godz. drogi... Masz przynajmniej szybki powrót! :biggrin: :stupid: Tak poważnie,to napisz jak tam z nartowaniem! :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 26 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2012 Cisną mi się na usta słowa Siary - No i w .... Z pogodą nikt nie wygrał. Na Grenlandii brak warunków do ladowania, lotnisko zamknięte. Impreza przeniesiona na Islandię ja to bym ,normalnie , reklamował taką wycieczkę :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 26 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2012 No właśnie, bo to błąd co do przedmiotu umowy. Odszkodowanie, jak nic się należy. Na przykład tydzień pobytu u Nich w hotelu z fool wypasem.:angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2012 Nic nie będę reklamował. No bo niby co? Wyspa jest, a to że mniejsza... Za to jutro na narty. Zapisalismy się na zawody. Będę miał okazje dowalic Eberharterowi, Reicheltowi, Baumannowi i kilku innym. Agnieszka tez będzie miała okazje pokazać gdzie raki zimują Goetschl, Kirchgasser czy Dorfmaister. Ot taka okazja do sprawdzenia Austriaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 26 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2012 Ot taka okazja do sprawdzenia Austriaków no to dajcie popalić Austriakom :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2012 PS Pisze z autobusu w którym jest wifi JC u nas też są autobuski z WIFI komunikacji miejskiej-Tychy,Jaworzno,Czechowice-Dziedzice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2012 Dzień dobry z Islandii. Zaraz ruszamy do ośrodka Blue Mountain na Fun Race. Trzymajcie kciuki za nas, bo przeciwników mamy godnych, tym bardziej ze niewiadomą jest sprzęt na jakim przydzie nam startować. Baumann, Reichelt, Schoerghofer, Eberharter, Walchofer - mam szanse na pudło? Pogoda dzisiaj dopisuje, więc gigant zapowiada się obiecująco. Podobno ustawiono 20 bramek. Uffff wystarczy. Ciekawy jestem ile mi wleją. Może macie propozycje 5, 10 sek? A jakie typy na podium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2012 (edytowane) 5,10 sek to jak austryiaki calkiem odpuszcza albo beda wczorajsi,a tak serio to mam nadzieje ze troche powalczysz (przylozysz sie do pracy)...powiedzmy pierwsza dziesiatka Edytowane 27 Kwiecień 2012 przez marcinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 27 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2012 Cóż tej Grenlandii szkoda , ale Islandia też grzechu warta. Byłem na jesieni ubiegłego roku. Ładny kraj Wada : drogo. Jak w knajpie poznanej dziewczynie postawiłem jakiegoś drinka to jak zobaczyłem rachunek zzieleniałem. Aha : Islandki to bardzo ładne dziewczyny !!:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 27 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2012 Jak w knajpie poznanej dziewczynie postawiłem jakiegoś drinka to jak zobaczyłem rachunek zzieleniałem. Aha : Islandki to bardzo ładne dziewczyny !!:biggrin: Może cena drinka była razem z konsumpcją ? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2012 Jest pudło!!! Wszyscy uczestnicy zostali podzieleni na drużyny 4-osobowe z jedną gwiadą w składzie. Ja trafiłem do teamu Mistrza Olimpiskiegi z Nagano Mario Reitera. Na wynik składał się łączny czas wszystkich zawodników. Po podsumowaniu wyników okazało się ze Team z Polakiem w składzie zajął 3. miejsce!!!* Do mistrzów straciłem niecałe 3 sekundy na gigancie na 20 sekund. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2012 Ale mi numer pobazgrali Schladming na Islandii - zawody I jeszcze z wczoraj: Dwa tysiące lat temu było wielkie BUUUM Wszystko powyżej zdjęcia Jacka z Facebooka z oryginalnymi opisami. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 27 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2012 ............. Po podsumowaniu wyników okazało się ze Team z Polakiem w składzie zajął 3. miejsce... uff... honor uratowany:smile: a na jakich nartach jeździliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2012 uff... honor uratowany:smile: a na jakich nartach jeździliście ? No szału nie było. Zanim wygramoliłem się z całym majdanem z autobusu w wypożyczalni zostały tylko takie narty - zdjęcie poniżej - długość 166cm. Dodam, że narty nie nosiły śladów obróbki skrawaniem... :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2012 Wyjazd już za nami. Było super! Jazda na nartach na pozostałościach wulkanów bezcenna Była okazja poznania kilku ciekawych osób m.in. wlaścicela strony Laola1. Christoph Gruber, Ja, Michael Walchhofer Aleksandra Meissnitzer z Agnieszką Michaela Dormeister i Agnieszka Team Agnieszki Dekoracja najlepszych teamów - w zwycięskim zespole był m.in. Philip Schoelgchhofer i trener austriackiej kadry męskiej 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2012 Hermann Gruber, Ja, Michael Walchhofer A to nie jest Christoph Gruber? Fajne towarzystwo tam macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2012 A to nie jest Christoph Gruber? Fajne towarzystwo tam macie Masz absolutną rację! To Krzysiek przecież... Austriacy zgromadzili śmietankę zawodniczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2012 Jacku,napisz coś o ośrodkach narciarskich na Islandii,może też jakieś fotki? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi