JC Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Jak pisałem plany czasami mogą nas zaskoczyć, szczególnie kiedy nic się nie planuje :)Za tydzień o tej porze będę tutaj (aktualny widok z kamery) i bynajmniej nie jadę tam pracować na budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 blokowisko trochę w stylu francuskim:rolleyes:::biggrin: , krajobraz za to bardziej z północnej skandynawii , ale na razie się poddaję:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 (edytowane) blokowisko trochę w stylu francuskim:rolleyes:::biggrin: , krajobraz za to bardziej z północnej skandynawii , ale na razie się poddaję:wink: Śniegu tam jeszcze mało, a to oznacza, że to półkula południowa. Takie bloczki budują jeszcze w Chile. Edytowane 20 Kwiecień 2012 przez fanatyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Śniegu tam jeszcze mało, a to oznacza, że to półkula południowa. Takie bloczki budują jeszcze w Chile. Nie to nie Chile, no i nie półkula południowa, ja wiem gdzie to, ale nie powiem:tongue:, obiecałem że nie powiem:cool:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Tyle się tam buduję... może Soczi? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Afganistan, Azerbejdzan, moze Iran? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Nie to nie Chile, no i nie półkula południowa, ja wiem gdzie to, ale nie powiem:tongue:, obiecałem że nie powiem:cool:: To ja się poddaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 To ja się poddaję Pocieszę Cię że sam bym za cholerę na to nie wpadł: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 21 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2012 Pocieszę Cię że sam bym za cholerę na to nie wpadł: Europa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2012 Europa?? Nie ma podpowiadania! SB nawet o tym nie myśl, już dość dużo podpowiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 21 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2012 no to strzelam:laughing: : Japonia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2012 Europa?? No widziałeś w poście 44, już dostałem czerwieńca i ostrzeżenie że jeszcze słowo i będzie ban dożywotni:eek::sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2012 No widziałeś w poście 44, już dostałem czerwieńca i ostrzeżenie że jeszcze słowo i będzie ban dożywotni:eek::sorrow: No! Dobrze, że wiesz co ci grozi. Jeszcze słowo, a to co zrobiła ostrzałka będzie kroplą w oceanie furii w jaką wpadnę... Jak mogłeś tak zawęzić teren poszukiwań miejsca, do które się wybieram. Północna półkula - przecież już wszyscy wiedzą! A obiecałeś!!! Marcin Szafrański kiedy usłyszał, gdzie się wybieram powiedział - ludzie jeżdżą na narty wszędzie, ale tam nikt nie jeździ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2012 No! Dobrze, że wiesz co ci grozi. Jeszcze słowo, a to co zrobiła ostrzałka będzie kroplą w oceanie furii w jaką wpadnę... To nie była ostrzałka tylko narty Darka, zresztą te które Ty mu załatwiałeś. Jacek Ty i furia, to tak jak +30 st i opad śniegu:stupid: No i jeszcze to słowo w tytule "niespodziewane" no... u mnie to słowo ma trochę inny wymiar:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 21 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2012 Ja obstawiam Grenlandię. A co! Jak egzotyka narciarska to niech będzie egzotyka najprawdziwsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2012 Ja obstawiam Grenlandię. A co! Jak egzotyka narciarska to niech będzie egzotyka najprawdziwsza. No i co ja mam powiedzieć? Albo oszalałeś, albo SB puścił parę... i już szykuje się na moją furię! BRAWO! Tak, w środę ekipa skionline.pl leci na Grenlandię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2012 No i co ja mam powiedzieć? Albo oszalałeś, albo SB puścił parę... i już szykuje się na moją furię! Oświadczam że nie znam p.e.t.e nigdy nie spotkałem, nie zamieniłem ani słowa ani w wirtualu, ani w realu:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2012 Oświadczam że nie znam p.e.t.e nigdy nie spotkałem, nie zamieniłem ani słowa ani w wirtualu, ani w realu Oczywiście zdajesz sobie sprawę, że ci nie wierzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2012 Oczywiście zdajesz sobie sprawę, że ci nie wierzę? Wiem że żartujesz:rolleyes::, jak byś mi nie wierzył to byś mi nie powiedział, a nawet nie musiałem zbyt naciskać:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2012 Nieśmiało też miałem rzucić hasło Grenlandia,ale nigdy nie słyszałem,żeby tam na narty ktoś jeździł. A tak co do podpowiedzi SB... Jacku,sam dałeś o wiele wymowniejszą,puszczając AKTUALNE zdjęcie z kamery o godz. 12.27... kontynuować chyba nie muszę? :biggrin: Obstawiałem albo Rosję - Sochi i okolicę - albo Islandię,ewentualnie Grenlandię,ale w to nie bardzo wierzyłem... :redface: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2012 Nieśmiało też miałem rzucić hasło Grenlandia,ale nigdy nie słyszałem,żeby tam na narty ktoś jeździł. A tak co do podpowiedzi SB... Jacku,sam dałeś o wiele wymowniejszą,puszczając AKTUALNE zdjęcie z kamery o godz. 12.27... kontynuować chyba nie muszę? :biggrin: Obstawiałem albo Rosję - Sochi i okolicę - albo Islandię,ewentualnie Grenlandię,ale w to nie bardzo wierzyłem... :redface: No to mała zgadula za nami Nawiasem mówiąc nigdy bym nie przypuszczał, że mnie tam zaniesie. Ale tak to już jest w mojej pracy, że czasami trafiają się takie "wyjazdy życia", przypomnę równie egzotyczne Whistler w Kanadzie, czy Kiruna w Szwecji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2012 Jacku,jak to miejsce ludzie pokonywali?? : Miałem to miejsce nazwać wodospad,ale to wygląda jak "narciarzospad"... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2012 Jacku,jak to miejsce ludzie pokonywali?? : Miałem to miejsce nazwać wodospad,ale to wygląda jak "narciarzospad"... :eek: Tak, pokonywali! Ta osoba nad ...spadem to Agnieszka. Ale nie odważyła się. Do dzisiaj zastanawiam się dlaczego..? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2012 Tak, pokonywali! Ta osoba nad ...spadem to Agnieszka. Ale nie odważyła się. Do dzisiaj zastanawiam się dlaczego..? Może Sławek nie zdążył przygotować krawędzi? :stupid: Długi ten narciarzospadek jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2012 Ale czad z tą Grenlandią Na równi zazdroszczę jak i cieszę się szczęściem bliźniego narciarskiego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi