JC Napisano 16 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2012 Sprzedaż biletów na przyszłoroczne Alpejski Mistrzostwa Świata w Schaldming wystartowała 19. marca, a już w ciągu dwóch pierwszych tygodni organizatorzy sprzedali 15 tys. wejściówek. Niemniej jednak - w związku z ogromnym zainteresowaniem imprezą - do końca kwietnia na rynek trafi kolejna pula. Więcej informacji: http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_txt=5099 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2012 Filmik promujący WM 2013 w Schladming [video=youtube;tqGqSUtAHUw]http://www.youtube.com/watch?v=tqGqSUtAHUw&feature=player_embedded 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 30 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2012 fajnie się zapowiada ) Schladming super miejscówka- w 2013 trzeba będzie omijać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 31 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2012 fajnie się zapowiada ) Schladming super miejscówka- w 2013 trzeba będzie omijać A dlaczego? Byłem w Schladming w trakcie finałów i na trasach nie było tłoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 31 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2012 a ceny? ;] nie powiesz mi że będą takie same:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2012 a ceny? ;] nie powiesz mi że będą takie same:) Byłem we Flachau i Zauchensee kiedy był Puchar Świata i nie zauważyłem różnic w cenach. Być może to nie to samo co Mistrzostwa Świata. Myślę,że tylko duża część bazy noclegowej jest już pobukowana.Poza tym powinno być OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 fajnie się zapowiada ) Schladming super miejscówka- w 2013 trzeba będzie omijać Racja Super miejscówka ale na wszelki wypadek byłem tam tydzień przed finałem PŚ w ub. sezonie A dlaczego? Byłem w Schladming w trakcie finałów i na trasach nie było tłoku. Mistrzostwa są w połowie lutego a nie marca jak finał - trudno porównywać. Warunki wtedy w połowie marca też były takie sobie - tzn. śniegu było moc ale akurat wtedy przyszła solidna odwilż - akurat na finał. Potem znów było chłodniej ale wtedy akurat ludzie taplali się w przystokowych basenach (jak na filmiku z Cuchem) Podczas MŚ kwestie kwater - ich dostępności i cen, logistyki - dojazdy i parkingi - wiadomo, że jest sporo zamieszanie i kłopoty. Parę tras zamkniętych na zawody - choć akurat organizator gwarantuje dużą liczbę dostępnych tras i wyciągów dla turystów - 85% http://www.schladming2013.at/en/travel-visitor-info/planai-hochwurzen/ To jest bardzo popularny i bywa, że zatłoczony region, niezbyt tani - a do tego dojdą jakieś reklamy, spoty w TV, więc pewnie będzie jeszcze więcej ludzi poza MŚ. Oczywiście, gdybym miał luz (finansowy i czasowy) to chciałbym taką imprezę zobaczyć Tak w ogóle to polecam - w Austrii atmosfera niemal jak u nas na meczach piłkarskich (tylko fajnie i z kulturą) ...no, ale coś za coś - nie można mieć wszystkiego PS. Filmy coś nie działają wam tu: http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_txt=5099 ....ale u nich też nie http://www.schladming2013.at/en/news/video-clips/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Jutro o 1830 w Schladming oficjalnie otwarcie Mistrzostw Świata w narciarstwie alpejskim, oczywiście na żadnym z kanałów Eurosportu nie będzie nam dane tego zobaczyć, wygląda na to że na RAI Sport też:sorrow: Oficjalna strona MS Schladming 2013 Od razu na pierwszej stronie widzimy ładny interaktywny program, który pewnie w razie jakichś przesunięć będzie korygowany więc może szkoda wstawiać tu coś co może się de-aktualizować. Próbowałem znaleźć skład naszej reprezentacji, no ale nie udało się mi, może za mało uparty byłem, znaczy znalazłem na MS 2011, ale na 2013 nie, no chyba że się nic nie zmieniło i jadą Ci sami:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek49 Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Na Eurosporcie o 19 jest Ski pass, może będzie skrót otwarcia? Za mało uparty byłeś http://www.rp.pl/artykul/976585.html http://igrzyska24.pl/kadra-reprezentacji-polski-na-ms-w-narciarstwie-alpejskim/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Za mało uparty byłeś To też, ale przede wszystkim w złym miejscu szukałem, bo na stronie PZN:rolleyes::, przecież pan prezes to się dowiedział że mamy kadrę alpejczyków jak się okazało że im narty skradziono:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Aż siedmioro?! :eek: Taką liczną mamy kadrę? :eek: I w tylu konkurencjach?! :eek: To ile to par nart będzie potrzeba?! :eek: A tamte się odnalazły czy trzeba było wyżebrać nówki? : Pan Prezes się załamie! Nie dość, że jak grom z jasnego nieba spadła na niego wiadomość o istnieniu kadry w narciarstwie alpejskim to teraz jeszcze pojawiły się "nieprzewidziane wydatki"! Nie daj Boże jeszcze dojdzie do tego, że trzeba będzie premie zarządowi PZN obniżyć! I co wtedy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 Lindsey :eek: zbliżenia tego upadku są straszne noga załatwiona:sorrow: jak mi jej żal.:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 Oprócz Eurosportu TVP Sport daje relacje na żywo i powtórki wieczorem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 jak to jest z tym dzisiejszym supergigantem? przejechało 36 zawodniczek - ceremonia medalowa itd. , a reszta...? od 37 do 59 : DNS - w ogóle nie wystartowały... ciekawy musi być ten regulamin - nie dali szansy tym z dalszymi numerami- a np. z 33 nr Goggia wskoczyła na 4 miejsce.... i od razu mówię,że nie liczyłem na medale naszych dziewczyn:proud: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 Aż siedmioro?! :eek: Taką liczną mamy kadrę? :eek: I w tylu konkurencjach?! :eek: To ile to par nart będzie potrzeba?! :eek: A tamte się odnalazły czy trzeba było wyżebrać nówki? : Pan Prezes się załamie! Nie dość, że jak grom z jasnego nieba spadła na niego wiadomość o istnieniu kadry w narciarstwie alpejskim to teraz jeszcze pojawiły się "nieprzewidziane wydatki"! Nie daj Boże jeszcze dojdzie do tego, że trzeba będzie premie zarządowi PZN obniżyć! I co wtedy?! No to Cię zaskoczę. Z tego co się orientuje to miała jechać 8-ka. Niestety pod koniec stycznia'' Garnek" -Mateusz Garniewicz doznał kontuzji/złamana kość śródręcza :frown:: i w Schladming go nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlik Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 No ja też tego nie rozumiem(chociaz nie znam regulaminu) jak można nie dać szansy pozostałym zawodniczkom.A może któraś , może nawet polka zaszalałaby na 100% swoich mozliwości i nie mówie żeby wygrała ale była by sklasyfikowana i jest wtedy jakis odpowiednik i rezultat całego okresu przygotowań. Ale nie wierze ze to tak kończy sie zawody pewnie jakos to jest mądrze wytłumaczone w regulaminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 Wydaje mi się,że musiały się na to zgodzić zawodniczki,które nie wystartowały(lub ich sztaby).Inaczej sobie tego nie wyobrażam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 tu wyjaśnienie zasad: http://eurosport.onet.pl/zimowe/narciarstwo-alpejskie/dziwaczne-zawody-na-poczatek-ms-takie-sytuacje-nie,1,5413406,wiadomosc.html wyniki zaliczaja i zawody mogą przerwać, gdy zjedzie co najmniej połowa zgłoszonych 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 Tak czy siak, zaczynanie zawodów o tak późnej porze jak dla mnie od początku mijało się z celem... Organizatorzy mają co prawda "odbębnione" zawody, ale ja patrzyłam na nie z lekkim niesmakiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 Organizatorzy mają co prawda "odbębnione" zawody, ale ja patrzyłam na nie z lekkim niesmakiem... Eee tam majstersztyk z tą bramką, którą tak często mijały. Nie wiem czy one nie widziały tej bramki z prawej zupełnie, czy reklama z lewej strony wprowadzała je w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 Super G mężczyzn za nami. Niezawodny Ted, a austryjacy nadal bez medalu! Nasi chyba na miarę możliwości 16:30 powtórki naTVP Sport, bo w pracy to tylko wyniki na fis-ski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 Maciek Bydliński zajął 40 lokatę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 Maciek Bydliński zajął 40 lokatę :biggrin: A w treningu DH pań będą jechać dwie polki CHRAPEK Karolina oraz GASIENICA DANIEL Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 16:30 powtórki naTVP Sport, bo w pracy to tylko wyniki na fis-ski 18 eurosport, potem skipass czyli skrót na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 Super G mężczyzn za nami. Niezawodny Ted, a austryjacy nadal bez medalu! ( Zaraz po Jego przejeździe byłem przekonany że to akcja medalowa:smile: no ale że aż ZŁOTO? :eek: tego nie mogłem przewidzieć-Bravo Ted:smile: fantastyczna robota. Axel trochę:wink:pomógł na ostatnich metrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi