marboru Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Wg portalu Snow&Gold najpiękniejszymi nartami mijającego Sezonu 2011/2012 - TOP5 są: 1. Line, model Sir Francis Bacon. Narty do Back Country freestyle. Kochają bezdenny puch, jazdę w lesie i skoki z klifów. Te drzewka wykończą każdą kosodrzewinkę! 2. Voelkl, model Nanuq. Skitourowe “poważne” narty, na których można zaliczyć niezłe “big lines”, a nie tylko wygodnie podchodzić. Grafiką pobudzają najgłębsze pierwotne instynkty. 3. Rossignol, model Super 7. Według testów jedne z najlepszych nart freeride na rynku. Do tego świetnie wyglądają i “oświetlają drogę” fluorescencyjnymi pomarańczowymi wiązaniami! 4. Zai, model Testa. Prostota i elegancja od wielu sezonów, lecz wciąż najpięjkniejsze drewniane narty. Nieprawdopodobna jakość wykonania. Do zastosowania na idealnie przygotowanych trasach w najlepszych ośrodkach alpejskich. 5. Vist, model Super Front Two. Uniwersalne race carvery do zastosowania na maszynowo przygotowanych, zmrożonych trasach. Piękne i agresywne. Źródło + fotki nart: http://snowngold.pl/2012/04/04/najpiekniejsze-narty-sezonu-20112012/ Z powyższej piątki, dla mnie numer 4 podoba się najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Link nie działa:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 13 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Link nie działa:/ U mnie działa - może jakieś problemy z serwerem czasowe mieli : Na stronie głównej u nich to znajdziesz: http://snowngold.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 ok działa działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Ja też stawiam na 4 ale 1 też spoko lubię białe nartki Natomiast 3 te rosoły to albo mnie wzrok myli albo najszersze są jakieś 20% od początku i końca? Jakaś nowa moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 ZAI i VIST przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 (edytowane) ZAI i VIST przepiękne A mnie zauroczył te Visty http://www.skionline.pl/worldskitest/?co=test&id_testu=705 zresztą w WST są na pierwszym w snow style, ale żal by wychodzić na stok z nimi tylko w pokoju za szybką Edytowane 13 Kwiecień 2012 przez wojmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Cześć Fajne... Albo pomysłowość nowoczesnej freestylowej szaty albo wzory bardzo mocno retro. (Dla mnie Vist nr1 z tej piątki choć nie znosze tej firmy). A gdzie to co najlepiej się sprzedaje czyli narty sportowe?? Przecież większośc nart naśladuje szatę nart sportowych. Czyli jednak stawiamy na jakość a nie na piękno. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 14 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Dla mnie nr 4. Piękno prostoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi