dzeku Napisano 10 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2012 Witam Wybieram się na freeski do LIVIGNO, był ktoś tam może teraz? Jakie warunki? Obrazki z kamer internetowych oraz prognoza pogody nie napawają optymizmem. Proszę o informację tych którzy byli ostatnio na miejscu i mogą coś niecoś o aktualnych warunkach śniegowych napisać. Z góry dziękuję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzeku Napisano 11 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2012 śnieg !!! To co zobaczyłem na kamerkach to SZOK !!! Śnieg pada na maxa !!! :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzeku Napisano 24 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2012 Byłem i sam sprawdziłem Ech... nikt mi nie odpisał, więc sam pojechałem i sprawdziłem, była bajkowa zima, kosmiczny jak na tę porę roku opad śniegu i jazda w puchu :smile: Spróbuję wrzucić filmik z HERO2 na you tuba, tylko nigdy wcześniej tego nie robiłem, może mi ktoś podpowie jak to zrobić?? Czy znowu będę musiał sobie sam odpowiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 24 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2012 Ech... nikt mi nie odpisał, więc sam pojechałem i sprawdziłem, była bajkowa zima, kosmiczny jak na tę porę roku opad śniegu i jazda w puchu :smile: Spróbuję wrzucić filmik z HERO2 na you tuba, tylko nigdy wcześniej tego nie robiłem, może mi ktoś podpowie jak to zrobić?? Czy znowu będę musiał sobie sam odpowiedzieć... Wali sniegiem. Najlepsze warunki w sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 24 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2012 Ech... nikt mi nie odpisał, więc sam pojechałem i sprawdziłem, była bajkowa zima, kosmiczny jak na tę porę roku opad śniegu i jazda w puchu :smile: zapodaj jakies fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi