wojmu Napisano 20 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 (edytowane) Albo pije spyrol albo ostrze narty a nie "dwa w jednym". :eek: Kurcze nie wiem co w domu powiedzą, chciałem sam trochę przy deskach po robić a tu się okazuje, jednak, że to nie taka prosta sprawa :biggrin: tyle spyrytu to nie jestem w stanie spożyć podczas ostrzenia. Swoją drogą Sławek nie lepiej do Punktu krwiodawstwa - czekolady i jakąś konserwę albo pasztet dadzą . Edytowane 21 Kwiecień 2012 przez wojmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Cześć Czy ostrzałka do cyklin z pleksi http://allegro.pl/ostrzalka-do-cyklin-toko-3mm-4mm-5mm-6-mm-tanio-i2233152098.html sprawdza się, tj czy jest sens w nią inwestować Wyraźnie odczuwam tępienie się cyklin ale czy takie urządzenie da efekt wątpię. Cykliny szybko sie szczerbią i to jest największy problem. Takim urzeądzeniem tego nie zniwelujesz. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wideo5 Napisano 23 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Ja do tego celu wykorzystuję zwykłą ostrzałkę, kąt prosty jest i co najważniejsze płaszczyzna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 23 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Ja do tego celu wykorzystuję zwykłą ostrzałkę, kąt prosty jest i co najważniejsze płaszczyzna. Swietny pomysł... ale z tym diamentem to nie przesada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wideo5 Napisano 23 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2012 nowy czysty diament miałem pod ręką:wink:, to tylko przyklad, z zasady używam szerokiego pilnika na który kładę papier ścierny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.G. Napisano 6 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2012 Dlaczego nie pracujesz w rękawiczkach? Teraz są fantastyczne do dopasowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariopawel201 Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 Mi podobnie, wystarczy zwykła ostrzałka:) Ważne by był kąt ostry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 Ja ostrze na papierze sciernym, na pilniku albo na raszpli. Mysle, ze wazniejsze jest to zeby krawedz cykliny byla rowna niz to zeby byla jakos super ostra. Po sciagnieciu cyklina decydujace jest i tak szczotkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość malta102 Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 Witam! Zapraszam wszystkich zianteresowanych do Firmy Malczewski Sport s.c. w Zakopanem ul. Br.Czecha 1 . Profesjonalna hurtownia z akcesoriami do serwisowania i smarowania nart zjazdowych , biegowych i snowboardów. Smary , cylkiny , szczotki , pilniki , żelazka , imadła itp. www.malczewski.zakopane.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi