JC Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Tak po cichu, bez oklasków na forum zalogował się 12 tys. forumowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2012 no to witamy gorąco kimkolwiek jest i skąd pochodzi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2012 no to witamy gorąco kimkolwiek jest i skąd pochodzi :biggrin: Czy user nickiem powiązany jest ze Gwiezdnymi Wojnami? Wystarczy że klikniesz http://www.skionline.pl/forum/memberlist.php?order=desc&sort=joindate&pp=30 :wink: ale to tylko dla zainteresowanych, bo nowy forumowicz wejdzie w swój profil i zobaczy, że "profil był odwiedzany 1000 razy otstatnio przez:.... " i dopiero będzie nieufny skąd ta ciekawość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2012 bo nowy forumowicz wejdzie w swój profil i zobaczy, że "profil był odwiedzany 1000 razy otstatnio przez:.... " i dopiero będzie nieufny skąd ta ciekawość. W naszym kraju to standard, że jesteśmy prześwietlani, inwigilowani wiec go to nie zdziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2013 Tak po cichu stuknął nam kolejny tysiąc. Nawet nikt nie zauważył, że na liczniku forumowiczów jest ponad 13 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2013 Tak po cichu stuknął nam kolejny tysiąc. Nawet nikt nie zauważył, że na liczniku forumowiczów jest ponad 13 tys. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 14 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2013 Właśnie zauważyłem dziwną informację, że użytkowników forum jest ..... 7520 (!?) : :eek: : A przecież jeszcze całkiem niedawno było nas sporo więcej. Czy coś istotnego przegapiłem czy to tylko jakiś błąd??? :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2013 Właśnie zauważyłem dziwną informację, że użytkowników forum jest ..... 7520 (!?) : :eek: : A przecież jeszcze całkiem niedawno było nas sporo więcej. Czy coś istotnego przegapiłem czy to tylko jakiś błąd??? :mellow: Nie błąd tylko porządki. Tak jest już od miesiąca. Z forum zostały usunięte konta widmo, założone przez roboty lub speców od pozycjonowania. Nie jestem zainteresowany ilością na pokaz. Mobilnie Jacek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2013 Cześć Jacek nie w ilości siła - sam wiesz. Jestem obecny na paru forach narciarskich bo to taka moja pasja i wiem jedno. Skionline i jego trzon to ludzie, którzy znają się na nartach i narciarstwie i to największa wartość. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pino Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 ciekawe ile jest teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi