triad Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 (edytowane) Witam Jako że szukam jakiegoś crossa to chciałbym zasięgnąć języka o tej narcie. http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=3624&id_modelu=5421 Jak ktoś jeździł czy testował to poproszę o kilka słów o wrażeniach - bo informacji handlowo, marketingowych to się już naczytałem Pozdr. Jan Edytowane 1 Kwiecień 2012 przez triad link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Szafrański Napisano 5 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2012 Podoba mi sie opis nart: łatwe na dużych predkościach i skretne przy wolnej jeździe :smile: Takie cos to byłby ideał. A tak serio to jeźdżą super. Uniwersalne ale nie łatwe. Na pierwsze odczucie dosyć ciężkie, ale daje to solidne prowadzenie. Polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triad Napisano 5 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2012 Podoba mi sie opis nart: łatwe na dużych predkościach i skretne przy wolnej jeździe :smile: Takie cos to byłby ideał. A tak serio to jeźdżą super. Uniwersalne ale nie łatwe. Na pierwsze odczucie dosyć ciężkie, ale daje to solidne prowadzenie. Polecam A jużem myślał że będzie idealnie - a tu masz.:sorrow: Dzięki za info. Nikt nie mówił że ma być łatwo. Teraz tylko szperanie za dobą ceną.:shocked: Pozdr. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 5 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2012 A jużem myślał że będzie idealnie - a tu masz.:sorrow: Dzięki za info. Nikt nie mówił że ma być łatwo. Teraz tylko szperanie za dobą ceną.:shocked: Pozdr. Jan Na ebayu IT za niecałe 2200zł.Chyba dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi