Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Austria Hotel z Aliinclusive za 49ero

Gość lukasz.zst

Rekomendowane odpowiedzi

Gość lukasz.zst

Szukałem oferty na długi weekend Majowy na 7 dni

Hotel BON ALPINA***+ Igls/Tirol - http://www.innsbruck-hotels.at - 349,- EUR / osobę dorosłą - 7 noclegów All Inclusive, dziecko bezpłatnie

Termin: 28.04 - 05.05.2012 lub 29.04 - 06.05.2012

Świadczenia: 7 noclegów z ALL INCLUSIVE

Wellness w cenie: basen kryty 8x5, basen odkryty 8x5, sauna, łaźnia parowa, centrum relaksacyjne, siłownia

Wellness za opłatą: solarium, masaże, gabinet kosmetyczny

ocena gości na portalu HolidayCheck - 100% - BARDZO DOBRY

Jest oczywiście całe mnóstwo ofert, ale starałem się wybrać tę najlepszą, która będzie w dobrym hotelu, z jak najlepszym i najbogatszym wyżywieniem, z basenem i oczywiście w dobrej cenie, a w przeliczniu niewiele ponad 49 euro za dzień za osobę z All Inclusive to bardzo dobra cena.

All Inclusive w Bon Alpina obejmuje:

07.00 - 10.00 - śniadanie bufetowe

12.00 - 13.30 - obiad serowany do wyboru

16.00 - 17.00 - podwieczorek - kawa/herbata i ciasta

18.00 - 21.00 - gorąca kolacja w formie 3-daniowego menu do wyboru, bufet z zupami i sałatkami

1 raz w tygodniu organizowany jest wieczorek tyrolski z bufetem i wieczorek włoski

10.00 - 22.00 - napoje alkoholowe (wino, piwo) oraz napoje bezalkoholowe bezpłatnie

W cenie 48H bilet na cała komunikacje publiczną w innsbrucku i okolicach :Autobus, Tramwaj, Kolejki,Pociągi

BAVARIA Tours Polska

Touristik u. Fremdsprachen

Marcin Juraszczyk

Fritz-Müller-Straße 39

82467 Garmisch-Partenkirchen

Tel./Fax. 0049 8821 781 9925

Mobile 0049 1577 436 4424

Mobile (PL) 0048 508 373 975

E-Mail info@bavaria-tours.pl

Internet http://www.bavaria-tours.pl

Kamila Piaskowska

specjalista ds. turystyki

TUI Centrum Podróży

ul. Górnośląska 56

62-800 Kalisz

tel.: +48 62 502 52 01

fax: + 48 62 502 52 01

email: holiday_kalisz@poczta.fm

http://www.tui.pl/holidaykalisz

Poszukajcie w biurach TUI ale nie każde biuro ma podpisane umowę na ten Hotel

To wychodzi taniej niz e Egipcie , to nie jest reklama ponieważ szukałem dla siebie oferty i dzieciaków i w padałem na super ofertę dlatego chciałem sie podzielić