arbiter Napisano 18 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2012 Witam wszystkich Miałem w planach wyjazd od 24.03 na tydzień do Francji lecz z 4 chłopa zostało 2 i plany się zmieniły Wyjazd samochodem i 1850 km to długa droga we 2 powoduję zmianę planów i pomysł padł na : Serfaus - Fiss - Ladis lub Ischgl zawsze to 500 km mniej tu nas nie było , w wielu innych ośrodkach byliśmy i nie proszę o informację czy sugestię na temat innych propozycji Bardzo proszę jeśli ma ktoś fajne namiary na kwatery o udostępnienie i słucham wszystkich porad dotyczących tych ośrodków Plusy , minusy itd. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 19 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2012 http://kathreinburgl.ladis1.at/ Byłem. Polecam. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter Napisano 19 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2012 ok dzięki ale powiedz , czy ma znaczenie w której miejscowości mieszkasz ( tylko względy narciarskie ) ? bo z mapy wychodzi że najwięcej możliwości jest w SERFAUS lub Fiss a z Ladis mamy gondolke którą wbijamy w teren czy np. mieszkanie w Ried lub Prutz jest kłopotliwe jak możesz skrobnij troszkę porad pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 19 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2012 Post nr 10. Masz moją relację: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/10423-Serfaus-Fiss-Ladis-06-12.02.2010?highlight=serfaus-fiss-ladis Mieszkanie w Ladis wychodzi najtaniej. Komunikacja z pozostałymi częściami ośrodka bezproblemowa. Powrót do Ladis na nartach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter Napisano 19 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2012 :laughing: już by człowiek pojechał apartament dla nas za duży bo jedziemy we 2 rozumiem iż bez problemu znajdziemy coś na miejscu bez wcześniejszej rezerwacji ? i rozpocząć poszukiwania w Ladis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 19 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2012 W tym okresie dla 2 osób, na tydzień to bym też jechał w ciemno. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 19 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2012 Obydwa ośrodki są ok ale ja wolę SFL. Ośrodek wymagający - mało tras dla początkujących, sporo ciekawych czarnych tras. Znakomita infrastruktura. Fun park z poduchą do skoków, rewelacyjny Bertraskinderland dla maluchów. Noclegi - niekoniecznie w SFL - wszystkie miejscowosci są dość rozległe i moze być spore dojście na stok - pod górę. Do tego zdecydowanie droższe od Ried czy Prutz (pewnie 2x). Skibusy kursują idealnie - można na nich polegać. Karnet SFL obejmuje m.in Nauders - warto tam pojechać na 1 dzień. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter Napisano 19 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2012 dzięki znalazłem pokój 2 ze śniadaniem za 25 e , nie wiem czy to drogo na 90 % wybór panie na SFL dojedziemy na miejsce to polukamy :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 19 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2012 To nie jest drogo nawet jak dalej od wyciągów. Daj namiary może się kiedyś przyda. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter Napisano 19 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2012 wychodzi iż to jest nawet na tej samej ulicy ALPENBLICK Unterdorf 29 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi