Pinio46 Napisano 27 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2012 no no no, cóż widzę to już nie tylko alpejczycy z najwyższej półki potrafią tylko nawet forumowi koledzy :biggrin::applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 27 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2012 (edytowane) Mariusz wcześniej proponował też Chamonix. : Chamonix to troszkę skansen i wszędzie trzeba dojeżdżać autem, gdyż wszystkie ośrodki (raczej małe) są porozrzucane. Miasto to taki francuski Innsbruck. Edytowane 27 Marzec 2012 przez fanatyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2012 Chamonix to troszkę skansen i wszędzie trzeba dojeżdżać autem, gdyż wszystkie ośrodki (raczej małe) są porozrzucane. Miasto to taki francuski Innsbruck. Fanatyku, czytałem już gdzieś Twoją opinię w tej sprawie. Rozmawiałem z Maćkiem - dlatego też plan na przyszły Sezon jest już ustalony - będą to Trzy Doliny :happy: Wybór również dzięki Tobie, dziękujemy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekPos Napisano 27 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2012 Fanatyku, czytałem już gdzieś Twoją opinię w tej sprawie. Rozmawiałem z Maćkiem - dlatego też plan na przyszły Sezon jest już ustalony - będą to Trzy Doliny :happy: Wybór również dzięki Tobie, dziękujemy. Cytując Kabaret Moralnego Niepokoju: "Będzie Pan Zadowolony"!!! Pozdrawiam, Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2012 Ehhh Piękna ta Marmolada i Dolomity...minęło kilka dni a ja już chciałbym tam wrócić... [video=youtube;TE_O6QYxvhg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TE_O6QYxvhg 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frytowski Napisano 27 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2012 Ehhh Piękna ta Marmolada i Dolomity...minęło kilka dni a ja już chciałbym tam wrócić... [video=youtube;TE_O6QYxvhg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TE_O6QYxvhg Ta Pani w fioletowym chciała zapytać o drogę, czemu ją zignorowałeś? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 27 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2012 Na koniec pozwiedzaliśmy takie trasy na uboczu.Są to głównie niebieskie i łatwe,ale całkiem fajne. Trasy wyglądały tak:szeroko i płasko. oj niezły fun miały tam dzieciaki. łezka kręci się w oku. :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 27 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2012 pięknie to wszystko opisaliście i namalowaliście. dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 no tylko mi zostaję pozazdrościć, piękne widoki i trasy :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 28 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 Ta Pani w fioletowym chciała zapytać o drogę, czemu ją zignorowałeś? :biggrin: Kolega, który kręcił ten krótki filmik...był tak zafascynowany Dolomitami (pierwszy jego pobyt w wyższych Górach), Marmoladą, że nawet jak w tym fioletowym ubranku jechałaby sama, piękna Lindsey Vonn to pewnie nie zwróciłby na Nią uwagi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 Jeszcze jeden krótki Filmik :laughing: ...miałem wstawić, do oceny w innym wątku :biggrin: ...no, ale jak takiego "Sztukmistrza", co na jednej nodze jeździ oceniać? :biggrin: [video=youtube;Dr4qW4i4TPo]http://www.youtube.com/watch?v=Dr4qW4i4TPo Arabba - "Pomarańczowa Droga". Ale się ubawiłem:biggrin:, nawet reputację dałem:applause:, pozytywną oczywiście i nawet się przy niej podpisałem:smile:, a wiesz że to nie jest normą:wink:, znaczy z mojej strony akurat jest:rolleyes::. A dlaczego kijem się po plecach bijesz?:biggrin: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 28 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 Ale się ubawiłem:biggrin:, nawet reputację dałem:applause:, pozytywną oczywiście i nawet się przy niej podpisałem:smile:, a wiesz że to nie jest normą:wink:, znaczy z mojej strony akurat jest:rolleyes::. A dlaczego kijem się po plecach bijesz?:biggrin: Mam taką manierę, że się kijami biję :happy: Różne dziwne rzeczy też robię na nartach. Dzięki Sławku. A tak swoją drogą... ...nikt nie zauważył, że aktorem "drugoplanowym" na tym filmiku jest Johnny :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 Cóż,ja się musiałem zdjęciem zadowolić... :wink: ależ się rozkraczyłem. :tongue: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frytowski Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 To miejsce powaliło mnie na kolana!Zdjęcie wszystkiego nie oddaje,ale: To widok z Belvedere na Col Rodella Może przyjrzyjmy się bliżej,można tam wyjechać: Sass Pordoi 2950m - u góry jest punkt widokowy i knajpa (podobno Nakłowicz kiedyś tam pichcił). Jak jest dużo śniegu to można zjechać żlebem off-piste - podobno u góry trzeba zgłosić, że zamierza się zjechać a potem na dole po zjeździe, że się przeżyło. I tu też się przyjrzyjmy,bo tam krzesełko chodzi: Widziałem dolną stację tego ustrojstwa, niestety zdjęć nie zrobiłem, wyciąg jest nieczynny a są to nie krzesełka, tylko takie śmiszne 1 osobowe gondolki:eek: Nie wiem czy to ma służyć/służyło narciarzom czy może turystyce letniej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artie40 Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 Widziałem dolną stację tego ustrojstwa, niestety zdjęć nie zrobiłem, wyciąg jest nieczynny a są to nie krzesełka, tylko takie śmiszne 1 osobowe gondolki:eek: Nie wiem czy to ma służyć/służyło narciarzom czy może turystyce letniej. Pewnie i jedno, i drugie, kiedyś muszą*to odpalać, prawdopodobnie na życzenie. W tym przesmyku jest schronisko, http://www.tonidemetz.it/index_ita.html organizowane są zjazdy żlebem. http://www.guidegardena.com/ http://www.acocms.it/SITES/310/PhotoArchive/Web/Forcella%20Sassolungo%20033.jpg http://www.acocms.it/SITES/310/PhotoArchive/Web/Forcella%20Sassolungo%20006.jpg http://www.acocms.it/SITES/310/PhotoArchive/Web/Forcella%20Sassolungo%20017.jpg Pozdr. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 29 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2012 Cóż,ja się musiałem zdjęciem zadowolić... :wink: ależ się rozkraczyłem. :tongue: [/img] Troszkę żałuję Maćku, że więcej czasu nie było... ...gdyby był, to jeden dzień w SnowParku - to byłoby to!!! Trzeba wszystkiego popróbować :happy: Kolejny dzień, gdybyśmy mieli - to podróż na nartach z Corvary do Cortiny (mała podróż busikiem) - z pewnością też byśmy zaliczyli :biggrin: Podsumowując cały wyjazd: Byliśmy za Krótko!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2012 Tą Cortinę to bym chętnie zaliczył... :applause: Faktycznie,byliśmy zbyt krótko. No i z Jaworzyną nie zdążyliśmy się pożegnać! :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 29 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2012 Tą Cortinę to bym chętnie zaliczył... :applause: Faktycznie,byliśmy zbyt krótko. No i z Jaworzyną nie zdążyliśmy się pożegnać! :biggrin: A dokładnie z miksem Jaworzyny i Białki, czyli Kronplatzem według jednego z Górali, który nam towarzyszył :biggrin: hahaha Ale w Dolomitach, szczęka mu opadła... :happy: ...do dzisiaj mu wisi hahaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi