JC Napisano 19 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2012 Schladming dziewczyny Pucharu Świata - wybieramy najładniejszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2012 z całej galerii wybieram dziewczynę ze zdjęcia nr 38 i to dość zdecydowanie :smile: ale niestety nie umiem jej zidentyfikować :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2012 (edytowane) z całej galerii wybieram dziewczynę ze zdjęcia nr 38 i to dość zdecydowanie :smile: ale niestety nie umiem jej zidentyfikować :sorrow: Nastasia Noens Michaela Kirchgasser jaka ona nakrapiana:biggrin: zdjęcie 28 Edytowane 19 Marzec 2012 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 19 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2012 To żeś się JC nieźle zakręcił!:wink:Ale .... numeru jeden nie udało się sfotografować.:frown:: Z przedstawionej galerii wybieram ........ nr 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2012 Z przedstawionej galerii wybieram ........ nr 6. A wiesz w kim się podkochujesz, czy tak nie bardzo?:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 19 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2012 34:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 19 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2012 A wiesz w kim się podkochujesz, czy tak nie bardzo?:wink: Myślę, że wiem!:Anna Fenninger:biggrin: Choć ..... numeru jeden nie ma. :frown:: Ale nie wiem SB czy Ty za nią przepadasz? Jak mniemam Twój typ to nr 1. Zgadłem? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2012 Choć ..... numeru jeden nie ma. :frown:: Ale nie wiem SB czy Ty za nią przepadasz? Jak mniemam Twój typ to nr 1. Zgadłem? :wink: Po co Ci tu jeszcze zdjęcie tego numeru 1, przecież jest tego w sieci tyle że aż internet trzeszczy:tongue:. Tak masz rację do lat kibicuję Tinie, ja po prostu jestem wierny i nie daję się ponieść emocją sławy danej jednostki:rolleyes::, mam jeszcze 2 swoje ulubione Austryjaczki to Michaela Kirchgasser i Twoja Anna Fenninger. 34:smile: Marie-Michele Gagnon Kanada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 To żeś się JC nieźle zakręcił!:wink:Ale .... numeru jeden nie udało się sfotografować.:frown::Z przedstawionej galerii wybieram ........ nr 6. Numer jeden 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 Ja wiernie wybieram 12 :biggrin: A tak powaznie to Nastkę i od jakiegoś czasu obserwuję Stefanię (10). Ładne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 No Wróżko mój skromny typ to też 10, tylko za boga nie wiem co to za Stefania :sorrow: i chyba podzielę go z Miśka Kirschgasser :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 No Wróżko mój skromny typ to też 10, tylko za boga nie wiem co to za Stefania :sorrow: i chyba podzielę go z Miśka Kirschgasser :stupid: Stefanie Koehle Austria 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 No no na stronie oficjalnej Stefanie jest fajna galeria, najlepsze jak dla mnie to to ze stabilizatorem na kolanie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 [ATTACH=CONFIG]6759[/ATTACH] Numer jeden Noooooo to zwracam honor! Widzę, że dla Ciebie JC nie ma rzeczy niemożliwych! :applause: Teraz galeria jest kompletna. Choć pewnie niechcący wkurzyliśmy SB :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 21 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2012 (edytowane) No no na stronie oficjalnej Stefanie jest fajna galeria, najlepsze jak dla mnie to to ze stabilizatorem na kolanie :biggrin: Też zajrzałam na jej stronkę i oprócz tego że jest piękną dziewczyną (jak na Austriaczkę) to te fotki są po prostu fajne Co do galerii to owszem, fotki są fajne ale trzeba wziąć pod uwagę, że nie wszyscy wiedzą kto jest kim, więc zdjęcia w zasadzie powinny być opisane (choć z autopsji wiem ile czasu to zajmuje, ale taką galerię się fajnie ogląda). Edytowane 21 Marzec 2012 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 21 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2012 Co do galerii jak pisze Wróżka to pewnie że oglądało by się lepiej ale cóż. A co do ładnych austriaczek to jeszcze Anna Fenninger na podium razem z Miśką Kirschgasser, chyba dobrze napisałem nazwiska bo chwilowo nie mam jak sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2012 No to ja już wiem kogo by zrobić odpowiedzialnym za oprawę tekstową galerii na Skionline: http://www.skionline.pl/forum/galler...imageuser=6525 http://www.skionline.pl/forum/galler...imageuser=6525 http://www.skionline.pl/forum/galler...imageuser=6525 :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 22 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2012 No to ja już wiem kogo by zrobić odpowiedzialnym za oprawę tekstową galerii na Skionline: http://www.skionline.pl/forum/galler...imageuser=6525 http://www.skionline.pl/forum/galler...imageuser=6525 http://www.skionline.pl/forum/galler...imageuser=6525 :tongue: no też tak właśnie myślałem tylko nie chciałem głośno mówić :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2012 Ja wiernie wybieram 12 :biggrin: Dlaczego wszyscy się śmieją z Kaski Zetlowej? Już nawet podczas jednej z ostatnich transmisji mój kolega:tongue::wink::stupid: Tomek Kurdziel pokusił się o komentarz ciała Kasi, powiedział że ma krótkie nogi i długi korpus:eek::biggrin:, już tylko czekałem aż wygłosi definicję kobiety, że to zbędna narośl w okół... wiadomo czego:redface: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 23 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2012 Uważam, że Kaśka jest bardzo sympatyczną zawodniczką i jako jedna z niewielu znalazła chwilkę żeby zamienić z nami 2 słowa. Natomiast przyznasz chyba, że wklejanie Jej fotki do galerii z której mamy wybierać miss to raczej przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi