romek_l Napisano 17 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 Cuche - rewelka. Miłe chwile i pewnie łza mu się zakręciła. A swoją drogą człowiek nabiera szacunku do narciarzy przedwojennych, którzy na takim sprzęcie pomykali po Alpach czy Kasprowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 17 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 Potrzebuję pampersa.:tongue: Oglądam właśnie jak "słabo" sobie radzi Didier Cuche. :wink: :biggrin: Przeaparat z niego jest. Fajny pomysł i fajne pożegnanie. Choć wyglądało, że "krawędzie" przydałoby się troszkę podostrzyć:biggrin: Ale w sumie to nawet łezka się w oku zakręciła bo jednak Didier to Didier. Szkoda bo było z niego "półtora gościa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 17 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 Ha! Okazuje się, że Didier Cuche został sklasyfikowany na 26 pozycji ze stratą +199.03 sek!:applause::applause::applause: Wielki Mistrz! Wielki Mistrz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 (edytowane) Ja się popłakałem: [video=youtube;4orOqNX8Acw] Didier dziękujemy!:applause: Edytowane 17 Marzec 2012 przez SB 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 Czy te deski na których on jechał to krawędzie posiadały ? Tak, ostrzy się je u stolorza na heblarce:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 17 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 Tak, ostrzy się je u stolorza na heblarce:biggrin: Nożem się nie da ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 17 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 Kozikiem, kozikiem mości Panowie!:angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 17 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 Dzięki Sławek za ten film, bo nie widziałem Live. Piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 17 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 A ja to sobie nawet nagrałem:biggrin::eek: A krawędzie to te narty miały. Takie przykręcane na śrubki. Po tym betonie to i tak sobie dobrze radził. Jeszcze większy szacun dla nich. Dopiero w takich sytuacjach widać po czym oni jeżdżą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 17 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 teraz dopiero zauważyłem że nawyki "ściganta" zostały pierwsza bramka i kije pod pod pachami były :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 Wygląda na to że Didier posłał swój słynny kask w ręce publiczności:rolleyes:: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 Ufff, ale się dzisiaj działo...! Jestem już w hotelu i właśnie wysyłam pierwszą z galerii - pierwszy przejazd slalomu kobiet. Miejscówkę miałem przyzwoitą, więc udało mi się kilka fotek ustrzelić Maryśka R Marlies Schild Lena Duerr Lindsey VonnWięcej możecie oglądnąć tutaj 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 powiem tak 85 i podniesienie 0,25 Brawo, jesteś baaaardzo blisko. Ted jutro w slalomie wystartuje z nartami przygotowanymi 85 i 0,3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 Żegnaj Didier Na mecie wielu zawodników próbowała wykonać słynny młynek Cuche'a - zobaczcie jak to wyglądało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 Jak to bywa przy takich imprezach była okazja spotkać się z kilkoma osobami :laughing: Marco Buechel Erin Melzynski Anija Paerson A tu Maryśka... ale urosła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 Wygląda na to że Didier posłał swój słynny kask w ręce publiczności:rolleyes:: [ATTACH=CONFIG]6671[/ATTACH] Nie tylko kask. W publikę poszły gogle, rękawice itd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 Nie tylko kask. W publikę poszły gogle, rękawice itd Tak myślałem że było tego cały plecak, ale tylko ten kask miałem udokumentowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 17 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 Szkoda, ze Anja Paerson tez konczy kariere, byla moja ulubienica =( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 17 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 Brawo, jesteś baaaardzo blisko. Ted jutro w slalomie wystartuje z nartami przygotowanymi 85 i 0,3 yyy jakieś nagrody dla tych co byli najbliżej :biggrin: może być zużyty identyfikator z finałów WC :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 17 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 Nie tylko kask. W publikę poszły gogle, rękawice itd yyy a miał kask i gogle ??? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2012 yyy a miał kask i gogle ??? :biggrin: Didier nie wyrzucał w publikę to co miał na sobie, tylko to w czym startował w tym sezonie na co dzień w PS, a zauważ że podczas swojego pożegnalnego zjazdu ma na plecach plecak i tam miał te wszystkie przedmioty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 18 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2012 no wiem taki żarcik :applause::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 18 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2012 Brawo, jesteś baaaardzo blisko. Ted jutro w slalomie wystartuje z nartami przygotowanymi 85 i 0,3 Orientujesz się, czy podniesienie było takie samo na całej długości czy może zróżnicowane ? 85 ostro. W takie radykalne już weszli, standard ? Ciekawe - inni zawodnicy tak samo, podobnie ? Ktoś coś wie o tym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek94 Napisano 18 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2012 85 ostro. W takie radykalne już weszli, standard ? Ciekawe - inni zawodnicy tak samo, podobnie ? Ktoś coś wie o tym ? Kolega był w zeszłym roku na Pucharze Świata w Szpindlerowym Młynie rozmawiał ze serwisantami Słowenek i na slalom ostrzyli im na 85 . Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2012 W dziale Sport zamieściłem galerię zdjęć ze slalomu mężczyzn w Schladming Zdjęcia z niedzielnego giganta kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi