artix Napisano 12 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2012 Co polecacie , gdzie beda jeszcze warunki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lmicio Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Warunki beda na pewno na wszystkich lodowcach (Tux, Pitztal, Solden, Stubai lub Molltal). Jednak wydaje mi sie ze jest tam tyle sniegu ze mozna w tym okresie smialo jechac do niszych osrodkow i jezeli mialbym wybrac sie samemu to chyba zastanawialbym sie nad wyborem pomiedzy Serafus-Fiss-Ladis albo moze blizej Dachstein Tauern.b 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Pitztal - kameralnie i wysoko Niedogodność - kret, a fuujjj.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Bardziej kameralnie -Kaunertal:biggrin:,ale wjazd przy krecie większe fuu......:biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maximus_89 Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Warunki beda na pewno na wszystkich lodowcach (Tux, Pitztal, Solden, Stubai lub Molltal). Jednak wydaje mi sie ze jest tam tyle sniegu ze mozna w tym okresie smialo jechac do niszych osrodkow i jezeli mialbym wybrac sie samemu to chyba zastanawialbym sie nad wyborem pomiedzy Serafus-Fiss-Ladis albo moze blizej Dachstein Tauern.b Też wybieram się w tym terminie do Austrii i miałem na myśli SFL, ale zapowiadana pogoda na ten tydzień i przyszły nie napawa mnie optymistycznie na ten region. Bo co z tego że bedzie duzo jeszcze sniegu skoro koło 11 będzie już mleko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi