lski@interia.pl Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 Miałem okazje przetestować Blizzard Worldcup GS Race /flat/ już na przyszły sezon,taka niefisowa gigantka o fisowej konstrukcji i carbonowym żebrze usztywniajacym,promień 20 m przy 182 cm,na którą przesiadłem sie prosto z Fischerów Worldcup RC po zawodach i muszę przyznać ,że mnie oczarowała,przy tym Fischerze wyglądała na skretniejszą,lepiej trzymajacą i lepiej tłumiącą drgania na zębach wyciętych w lodzie,czy ktos może to już eksploatuje,bo mam zamiar zamówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 Dość lapidarnie napisał o nich, ale Użytkownik zacny : http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/15067-Narty-%28prawie%29-Gigantowe.?p=150038#post150038 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi