TCarving Napisano 5 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2012 Witam mam prośbę do forumowiczów czy zna ktoś warty polecenia hotel w dolinie Oetz najchętniej w Soelden lub Obergurgl. Bardzo dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysie Napisano 5 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2012 (edytowane) poszukaj w necie, byłem w ubiegłym roku w połowie marca i nie było łatwo, większość miejsc jest wykupiona przez biura podróży ja znalazłem noclegi w Laengenfeld, miałem blisko do term Edytowane 6 Marzec 2012 przez JC Korekta nazwy Laengenfeld 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2012 Witam mam prośbę do forumowiczów czy zna ktoś warty polecenia hotel w dolinie Oetz najchętniej w Soelden lub Obergurgl. Bardzo dziękuje i pozdrawiam. Wejdź na nasz dział Hotele i wyślij zapytania do kilku hoteli. Na pewno coś znajdziesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 6 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2012 Dzieki Jacku ale moje pytanie było bardziej o hotel w którym już ktoś mieszkał i był zadowolony z położenia obsługi i stosunku cena jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 6 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2012 Mieszkając tu: http://www.panorama-laengenfeld.at/ Będziesz zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 6 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2012 Niezła ta Panorama:) ale mają pobyty od 5 dni a ja chcę pojechać na 4! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 6 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2012 Pogadaj z nimi może za jakąś niewielką dopłatą dadzą Ci nocleg na 4. Ja kiedyś tam byłem właśnie 4 dni. Plus jeszcze taki, że w samym hotelu jest basen z saunami a po drugiej stronie ulicy masz Aqua Dome. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 6 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2012 W tym rejonie nie szukałbym hoteli,a raczej agroturystyki:wink:-zupełnie inne ceny,a apartamenty OK:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 7 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2012 No w tym rejonie i okolicy Wielkanocy ceny wszędzie wysokie nawet w AGROTURYSTYCE:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysie Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 basen, sauna, narciarnia, suszarki do butów, sale zabaw dla dzieci, internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 www.hainbacherhof.at/en/ My bedziemy tam od 14.04 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 [ATTACH=CONFIG]6496[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6497[/ATTACH] basen, sauna, narciarnia, suszarki do butów, sale zabaw dla dzieci, internet Byłem.polecam-Langefeld,blsko do Aqpa Dom i centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 12 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2012 Dzięki wszstkim za podpowiedzi wziąłem Panorame od "Lokcia" na 5 dni po powrocie napiszę czy to dobra miejscówka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi