juice Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Już się nawet do tego duetu przyzwyczaiłem i nawet te szpice mnie nie drażniły, facet się przynajmniej trochę wczuwa, śledzi przejazd i coś się stara o tym mówić :smile: Ale ta dziewczyna mnie dzisiaj rozwaliła. Najpierw właśnie dwoma Szwedami, tylko nie powiedziała, że "na czele" ale na dwóch pierwszych miejscach :biggrin: a później jak zaczęła sypać Austriakom, że mają szybkie stopy to "poległem":cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spi630 Napisano 23 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2014 Największą trudnością okazuje się być to że jest ślisko na trasie a stok jest cały czas opadający 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 23 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2014 Najważniejsze są krawędzie. Proszę zwrócić uwagę, że oni tutaj prawie cały czas używają krawędzi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 23 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2014 (edytowane) na szczeście mieszkam w zasiegu CTsport z MUX Ostrawa. Nie do uwierzenia- nawet kilkanascie bramek slalomu ciszy - da się? Edytowane 23 Luty 2014 przez mig12345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 23 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2014 Jak w piątek posłuchacie Witka D. to szybko zatęsknicie za redaktorem Szczęsnym, on przynajmniej rokuje na przyszłość i może się jeszcze czegoś nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 8 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2014 Dzisiaj Pan Witek znowu dał niezłe "szoł" komentując giganta w Kranjskiej Gorze . M.in. trzeciego na mecie Kristoffersena zrobił Finem , a jak jechał Bode to stwierdził że mimo wszystko jazda na nartach dalej sprawia mu przykrość :stupid:. Uwielbiam tego gośćia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 Za niedługo pospuszczacie się na TV-iki z podniecenia tymi wypowiedziami :crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 Dzisiaj Pan Witek znowu dał niezłe "szoł" komentując giganta w Kranjskiej Gorze . M.in. trzeciego na mecie Kristoffersena zrobił Finem , a jak jechał Bode to stwierdził że mimo wszystko jazda na nartach dalej sprawia mu przykrość :stupid:. Uwielbiam tego gośćia :biggrin: Dzisiaj też był niezły, np. Felixa N. mianował Christianem :biggrin: plus kilka jeszcze podobnej jakości gaf :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 9 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 A ja jakoś ostatnio nie zauważam jakiś dramatycznych błędów, nawet z MŚJuniorów dał przyzwoicie radę, a jedno przejęzyczenie to nie to samo co zmiana permanentna. Natomiast nie wiem czy ktoś oprócz mnie oglądał zawody drużynowe w Innsbrucku, tam było grubo. Zaczynają się zawody, pierwsza para zapowiedziana dużą planszą na ekranie, w bramce widać stroje Norwegów i Słoweńców, a komentarz przed nami zespoły Niemiec i Czech Generalnie jednak idzie ku lepszemu, albo wrażliwość na koniec sezonu mniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!xeR Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 Drużynowe w Innsbrucku, zaraz po Sochi w ogóle były zamotane. Co innego wyświetlała tablica(bądź grafika na ekranie), co innego działo się na stoku a jeszcze co innego komentował szanowny Pan kilka razy zwiesił się system pomiaru. Chyba w półfinale była sytuacja w której nie wiadomo czemu awansował do finału zespół, który wg. tego co pokazywała grafika na ekranie nie powinien w wyniku czego komentator nie bardzo potrafił wytłumaczyć co się stało. Natomiast pomijając pomyłki w nazwiskach bądź ocenie techniki lub błędów na stoku nie potrafiłem zrozumieć jak mógł mylić się komentując kto pierwszy bądź z jaką przewagą mijał linie mety. Kiedy ewidentnie było widać, że np. zawodnik z czerwonego toru przejeżdżał pierwszy, komentator wahał się i czekał na ujęcie kamery z linii mety...lub komentował wręcz na odwrót...Może Maciek Bydliński spróbowałby swoich sił skoro na stoku mu nie idzie to może chociaż w studiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józef Nowicki Napisano 13 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2022 Takiego bałaganu dawno nie było. Curling Włochy Chiny po 2 rundach przerwany bez wyjaśnienia. Pary taneczne pokazane do momentu gdy zostało 5 najlepszych i przerwano .nic nie zdadza się z konkurencjami podanymi na pasku.Wielki bajzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 13 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2022 Godzinę temu, Józef Nowicki napisał: Takiego bałaganu dawno nie było. Curling Włochy Chiny po 2 rundach przerwany bez wyjaśnienia. Pary taneczne pokazane do momentu gdy zostało 5 najlepszych i przerwano .nic nie zdadza się z konkurencjami podanymi na pasku.Wielki bajzel Polecam Eurosport Player - relacje w całości jak chcesz i kiedy chcesz, w dodatku bez reklam. Można też pozmieniać języki - dzisiejszy gigant oglądałem z niemieckim komentarzem, bo zwykle mają naprawdę fachowe uwagi i słucha się z przyjemnością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi