Prze-m-ek Napisano 28 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 Witam z racji kiepskich warunków pogodowych we Włoszech, postanowiłem razem z grupą znajomych przerzucić swój wyjazd do Austrii. Także szukamy ofert freeski w okolicach przełomu marzec/kwiecień. Szukałem trochę na austriackich stronach, jednak sukcesu z tego nie było i nie znalazłem nawet napomnienia o jakimś freeski. Tutaj ma pytanie do znawców, czy w Austrii jest szansa na znalezienia jakiegokolwiek freeski no i nie na koniec kwietnia, tak jak to zrobili w Livigno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 Ciężko kolego, ciężko. Ja kiedyś coś takiego znalazłem, tylko że 4 dni i za 285 ojro ( kwatera + skipas na Stubai). We Włoszech wychodzi zdecydowanie taniej. No a z tym śniegiem to nie strasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logos Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 Własnie dostałem oferte z Tuxa na koniec kwietnia 7 dni nocleg + skipass 349 EUR Gentile Signora Kurkierewicz ! Fruehlingsskilauf am Hintertuxer Gletscher Ab in den Fruehling, ab in die Sonne, ab auf den Hintertuxer Gletscher auf 3.250 m! Zum Fruehlingserwachen zwischen Gletschereis und Gruen zieht das Tuxertal alle Register. Flower Power im Tal und herrlicher Powder am Hintertuxer Gletscher - das sind Top Aussichten zum Sonnenskilauf! Bis zu 86 km glitzernde Firnhaenge, herrlich breite und bestens praeparierte Pisten und wohltuende Gletschersonne warten auf alle! Wenn sich die Halfpipes und Kicker in den Funparks der Winterskigebiete in Wasser aufloesen, geht's im BetterPark in Hintertux erst richtig los! Ab Anfang April wartet auf jeden Shredder ein perfektes Park-Setup, gepaart mit Sonnenschein und weichen Landungen! Ultimatives Nonstop-Party Feeling erlebt man in den zahlreichen Apres-Ski-Lokalen in der gesamten Region! Man sieht sich - in Tux-Finkenberg Quick-Links + Online-Zimmersuche + Prospekt bestellen + Webcams + Schnee- und Pistenbericht Kontakt TVB Tux-Finkenberg A-6293 Tux, Lanersbach 401 T +43 5287 8506 F +43 5287 8508 E info@tux.at I www.tux.at Ostern im Schnee Nach der eisigen Winterzeit "blueht" allen Sonnenhungrigen ein besonderer Start in die Osterferien und das mit 245 km bestens praeparierten Pisten in der Ski- und Gletscherwelt Zillertal 3000! + weitere Informationen Fruehlingsskilauf Pauschalen 14.04 - 12.05.2012 7 Tage Uebernachtung mit Fruehstueck, 6 Tages-Skipass und Tuxer Sportbus ab Euro 349,00 + alle Informationen Finden Sie Ihre Wunschunterkunft Hier finden Sie Ihre Unterkunft ganz nach Ihren Vorstellungen! + Unterkunft suchen Hits fuer unsere Kids Auch fuer alle Kinder gibt es den ganzen Winter ein kunterbuntes Programm! + weitere Informationen Big Air Battle Spektakulaeres Snowboard und Freeski Nightevent in der Arena Hinteranger in Tux-Lanersbach! Grosses Finale am 10.03.2012 mit Kya Bamba! + weitere Informationen Tux-Finkenberg auf Facebook Sie erhalten den Newsletter, weil Sie mit der E-Mail Adresse logos@softland.com.pl in unserem Newseltter-Verteiler gelistet sind. Wenn Sie keinen Newsletter mehr erhalten moechten, haben Sie hier jederzeit die Moeglichkeit sich auszutragen. Newsletter abbestellen Poydr Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 (edytowane) Wróciłem tydzień temu z Austrii gdzie mieszkałem w okolicy Sillian nocleg z śniadaniem 16E x 7 = 112 + skipass(Skihit) 6 dni 198 E = 310E więc co to za promocja 349E ?? http://www.hochpustertal-ski.at/ http://www.osttirol.com/de/skihit/ http://www.flattach.at/en http://www.flattach.at/files/Preisliste%20Ski%20Hit%202011-2012.pdf Mölltaler Gletscherbahnen, Hochgebirgsbahnen Ankogel, Großglockner Resort Kals/Matrei, Skizentrum Hochpustertal/Sillian, Skizentrum St. Jakob i. D., Obertilliacher Bergbahnen, Kartitscher Liftgesellschaft Edytowane 29 Luty 2012 przez magelan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 Wróciłem tydzień temu z Austrii gdzie mieszkałem w okolicy Sillian nocleg z śniadaniem 16E x 7 = 112 + skipass(Skihit) 6 dni 198 E = 310E więc co to za promocja 349E ??... Mniej więcej każda oferta z Austrii wygląda tak, tak że na pierwszy rzut oka wygląda atrakcyjnie cenowo, do momentu aż się nie weźmie kalkulatora do ręki. Okazuje się że jest taniej i bez łaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 To co wklejacie to nie freeski tylko oferty pakietowe. Jedyne free w Austri, które mi przychodzi do głowy do weeknd majowy na Kaunertla....o ile jeszcze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 ....o ile jeszcze jest tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 To co wklejacie to nie freeski tylko oferty pakietowe. Jedyne free w Austri, które mi przychodzi do głowy do weeknd majowy na Kaunertla....o ile jeszcze jest. Zgadza się ale przyznasz że 310E to niezła cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 Apartament:applause: posiadał dwa pokoje każdy z łazienką (pralka) kuchnie z zmywarką i pokój telewizyjny Sat + garaż :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 Apartament:applause: posiadał dwa pokoje każdy z łazienką (pralka) kuchnie z zmywarką i pokój telewizyjny Sat + garaż :stupid: Dużo wcześniej rezerwowałeś ? Jaka ilość tras ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prze-m-ek Napisano 29 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 kurde, to kiepsko, celowalem na takie freeski w okolicach 200E jak to bywa we wloszech, no na chwile obecna to w marilleva, tam gdzie chcielismy jechac jest w dzien tak z 10 stopni i na poludniowych stokach to juz mozna plywac, takze za miesiac to szkoda tam jechac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 Jaka ilość tras ? Wymienia ośrodki na które miał karnet Ski Hit: Mölltaler Gletscherbahnen, Hochgebirgsbahnen Ankogel, Großglockner Resort Kals/Matrei, Skizentrum Hochpustertal/Sillian, Skizentrum St. Jakob i. D., Obertilliacher Bergbahnen, Kartitscher Liftgesellschaft Jeśli chodzi o ilość tras to będzie tego z ponad 300 km. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2012 (edytowane) Najlepiej wspominam Kartitsch St. Oswald...... orczyk (wyżej bardzo wiało i rano krzesła stały)- ponad 1500m długości z wspaniała trasą -sztruks z przepięknymi widokami i...... 10 osób na stoku -bajer i Pizzeria do 7,5 E dziecka były "w niebo wzięte" a wieczorem jazda na oświetlonym stoku (do 1/3) a miejscowi z samej góry z czołówkami ( za rok też bierzemy czołówki:crazy:) jutro wkleję zdjęcia http://www.kartitsch.at/live.html http://de.wikipedia.org/wiki/Sankt_Oswald_(Gemeinde_Kartitsch) Edytowane 1 Marzec 2012 przez magelan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi