snowgirl Napisano 28 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 Witajcie Od paru dni za pomocą wyszukiwarek próbuje znaleźć sensowny nocleg w okolicach lodowca hintertux i nic. Nie mam pojecia dlaczego. Proszę wiec stałych bywalców o pomoc. Szukam taniego noclegu jedyny warunek to bliskość skibusa i cena. Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyB Napisano 28 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 www.zillertalinfo.eu a może tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 28 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 Polecam to biuro, właśnie u nich w piątek załatwiłem apartament, w piątek w nocy już jechałem i teraz jetem w Aschau, wszystko bezx problemu i sympatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi