Szymonaki Napisano 15 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2004 Nie wie ktoś jakie są ceny kasków Markera z grupy Predator??? Właśnie mnie czeka zakup kasku i dlatego pytam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 18 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2004 Kaski Marker! Nie wiedziałem nawet że Marker kaski robi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2004 Kaski Marker! Oj! To już drugi sezon i do tego gogle! ...a ja mam nawet prezerwatywę Marker! Ciekwe czy jest full diagonal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 19 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2004 Kaski Marker! Moze jest wielokrotnego uzytku Jacku, co ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2004 Kaski Marker! Afeee świntuchu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi