joannab Napisano 22 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 Witam, Chętnie zabrałabym się z kimś na narty w ten weekend (: Czy macie może wolne miejsce w samochodzie?? Jestem z Wrocławia, ale mogę kawałek podjechać. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 22 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 Asia, wrzuć fotę to może ktoś Cię zabierze :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joannab Napisano 22 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 Hmm.. tego się nie spodziewałam (; Może załączę CV.. ze zdjęciem.. Dziękuję za radę (; i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 22 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 Asia, nie ma co się obrażać :wink: Ziomowi chodziło pewnie tylko o to czy nie jesteś przypadkiem facetem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joannab Napisano 22 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 Przecież się nie obrażam! (: Zdecydowanie przyjęłam, że to żart i zdecydowanie nie jestem facetem! :angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 22 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 Asia no to może wrzucisz tą fotę bo wszyscy czekają,a zobaczysz że napewno ktoś chętny na wyjazd się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca72 Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 Ja w niedziele lece na Czarną Gore potestowac VOELKI przez Wrocek jade ok,7 rano jak chcesz chetnie podwioze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi