JC Napisano 20 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2012 Przy okazji prezentacji kolekcji narty Blizzard oraz butów narciarskich Tecnica miałem okazję testować kilka modeli z przyszłorocznej kolekcji. Po teorii przyszedł czas na sprawdzenie kolekcji Blizzard oraz butów Tecnica na stoku. Na pierwszy ogień poszły narty Blizzard Magnum 8.5 Ti Suspension o konstrukcji sandwich sidewall titanium, z drewnianym rdzeniem, w których zastosowano Spaceframe 3D oraz tip&tail rocker.Po napinaniu się na slalomkach i gigantkach przyszedł czas na zabawę. Przed Wami Blizzard Bushwacker z grupy Blizzard Freemountain. 88 mm pod butem z rockerem. Testowany modem miał długość 180 cm, a jego taliowanie to: 125-88-110. Konstrukcja narty to klasyczny sandwich sidewall z drewnianym rdzeniem z dodatkiem bambusa. Dziób narty oraz piętka oczywiście z rockerem.Zielono mi Czyli dobrana para Blizzard Kabookie + Tecnica Cochise Pro 130. Udane połączenie do zabawy w każdych warunkach. No może oprócz lodu. Nawet udało się mi dopasować No teraz to poszedłem szeroko! 118 mm pod butem nart Blizzard Bodacious krzyczy - chcemy puchu... dużoooo [h=6][/h] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2012 To był test otwarty czy tylko dla "branży" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2012 To był test otwarty czy tylko dla "branży" ? Zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2012 No a wyniki testu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2012 No a wyniki testu. Jasno wskazywały że jeszcze nie czas zasiadać za kierownicę:wink::stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi