fkluma Napisano 19 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2012 Witam Jestem nowy na tym forum dlatego witam wszystkich serdecznie. Czy ktoś z forumowiczów może mi doradzić gdzie we Wrocławiu jest sklep sprzedający używane narty , chodzi mi o taki sklep gdzie sprzedawca fachowo doradzi i nie wciśnie szrotów . pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2012 ski4you http://www.ski4you.pl/ Kruszwicka obok Legnickiej tj koło bunkra:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysie Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 w intersporcie w CH BOREK na hallera sprzedają często narty, które wcześniej były wypożyczane, narty są po serwisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi