JC Napisano 14 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2004 Chłopaki ale macie super fotki cold! A mówi się cól Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2004 Zima Fischerek ale macie zjeb... Ja Pan Tobie też wstawić fotke ...a kurde, jakiś piiiiiiiiiiiiiii gwizdnął mi okulary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronka Napisano 14 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2004 Zima Fischerek ale macie zjeb... gdzie te zajeb.... fotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 14 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2004 Zima Fischerek ale macie zjeb... No rzeczywiście zajebiste...tylko mówiłem Ci Jacko żebys nie dawał mojego zdjęcia jak stoję w futrze..;)hehehe Pozdrawiam, a kiedy stronka że tak spytam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 14 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2004 Zima Fischerek ale macie zjeb... A apropo ostatnich wpisów do forum... to teraz (z tym zdjęciem) mogę wreszcie ogłosić że zabiorę trzy Panie(co bysmy sie nie kłócili Fischery) +jednego Pana(dla Marty) na szkolenie do Maso Corto. Wymiary(co do Pań) 118-61-90-coś podchodzące pod tegoroczna slalomkę tylko wzrost gigantkowy(180)...Chłopaki może być, przewodniczący o Was myśli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 14 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2004 Zima Fischerek ale macie zjeb... dzieki TOWARZYSZU NACZELNIKU ty to masz łeb no jedzie z nami jedna, moze nie takie wymiery ale tez sympatyczna:) no i zapomniales powiedziec, ze musza sie spieszyc, bo odjazd jutro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 14 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2004 Zima Fischerek ale macie zjeb... no fajne ale ja prosilem o zdjecie z akcji:(( ale i tak dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2004 Zima Fischerek ale macie zjeb... Jakie z akcji? Jak dziołszki zobaczą taką fotę to od razu masz gotową grupę do szkolenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 15 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2004 Zima Fischerek ale macie zjeb... wstaw Jacuś wstaw - a okularki, cóż czekasz do marca.. Wiesz jak to jest kto się pi**ą urodził ten kanarkiem nie umrze..) no czyba że mogą być np. jasno brązowe...) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronka Napisano 15 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2004 Zima Fischerek ale macie zjeb... to jeszcze sie kolejka nie ustawiła? hmmm, dziwne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 15 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2004 Zima Fischerek ale macie zjeb... no to zapraszam:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi