Paramedic Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Witam Udało mi się wylicytowac takei narty dla mojej dziewczyny: http://allegro.pl/lekki-dynastar-team-girl-150-cm-damskie-i2111758270.html jest początkujaca, wzrost ok 174. Czy na początek będą dla niej dobre do nauki? Jest gdzieś może jakis opis tych nart? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Witam Udało mi się wylicytowac takei narty dla mojej dziewczyny: http://allegro.pl/lekki-dynastar-team-girl-150-cm-damskie-i2111758270.html jest początkujaca, wzrost ok 174. Czy na początek będą dla niej dobre do nauki? Jest gdzieś może jakis opis tych nart? Pozdrawiam Po 1 za krótkie po 2 stary model więc mogą być zajechane ale tego nie da się ocenić na oko. po 3 sam model w miarę ok ale czytaj pkt 1 po 4 na 1 sezon wystarczy poźniej i tak trzeba będzie zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paramedic Napisano 13 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Jaka długość powinna mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Jaka długość powinna mieć? Nie przejmuj się...jak na start, kosztowałoby to praktycznie jak wypozyczenie. Chwilkę pojeździ, oswoi się i zmienisz. Wtedy pytaj wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Boogie ma rację że za krótkie ale biorąc pod uwagę tą cenę to się "nada" ...to takie ze 4 razy z wypożyczalni Jednak jeśli już jakieś jazdy za sobą dziewczyna ma to raczej bym poszukał czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcik Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 To juniorska narta , resztę już napisano : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi