aklim Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 zapowiada się piękny narciarski weekend:smile: meldować kto gdzie nartuje ja jutro z rana Praciaki - Czarny Groń , a w niedzielę familijnie prawdopodobnie Oravska Polhora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 A ja pracowicie: jutro Puchar Radia ZET w Brennej na stoku Węgierski, a w niedzielę Szczyrk i Zimowa Runda Radia ZET w Czyrnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 10 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 no tak jedni pracują a inni się bawią:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 zapowiada się piękny narciarski weekend:smile: meldować kto gdzie nartuje ja jutro z rana Praciaki - Czarny Groń , a w niedzielę familijnie prawdopodobnie Oravska Polhora No nie wiem czy będzie tak pięknie. Wielu nie doczekawszy się ocieplenia ruszyło już wczoraj w góry. Moja bliska rodzina czekała z dziećmi (9 i 8 lat) aż będzie w dzień około minus 3 minus 5 . Nie doczekali się i pojechali dzisiaj bo śląskie ferie i urlopy się kończą . Może być ciasno i zero przyjemności z jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boczek91 Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 No nie wiem czy będzie tak pięknie. Wielu nie doczekawszy się ocieplenia ruszyło już wczoraj w góry. Moja bliska rodzina czekała z dziećmi (9 i 8 lat) aż będzie w dzień około minus 3 minus 5 . Nie doczekali się i pojechali dzisiaj bo śląskie ferie i urlopy się kończą . Może być ciasno i zero przyjemności z jazdy. Szczególnie w szczyrku gdzie dzis i w sobotę są rozgrywane zawody Burnin Snow przy dolnej stacji kolejki na Skrzyczne, a w niedziele są zawody radia Zet w SON (Pewnie bieńkula). Wiec może być bardzo ciasno A byłem w SON w środe cały dzień i się zdziwiłem ile ludzi było... Może nie jakieś tłumy ale czasami ponad 10min w kolejce trzeba było stać, a już sie przyzwyczaiłem że cały dzień jeżdżę bez kolejek dzięki mrozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 (edytowane) Jutro Kasprowy. :angel: Niedziela - jeszcze nie wiem,może Szyndzielnia,z buta. : Edytowane 10 Luty 2012 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 (edytowane) Ja po wczorajszych doznaniach mam traumę i w weekend nie odważył bym się nosa narciarsko z domu wychylić:eek:, no chyba że w jednym jedynym słusznym kierunku:wink:, ale nie mniej jednak plan na weekend jest i to zdecydowanie narciarski, szczegóły tu, no a wcześniej oczywiście od 7:30 do 9 3SAT i ALPENPANORAMA. A w międzyczasie będę sobie jak Adaś Miauczyński... tyle że on , a ja będę sobie myślał :biggrin: Edytowane 10 Luty 2012 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 (edytowane) Polecam wam nieco zapomnianą stację w Szczawnicy na Palenicy,byłem tam w każdą sobotę ostatnie trzy weekendy i rewelacja; mało ludzi,szybka kolejka,trasy super przygotowane,na czerwonej prawie nikt nie jeździł tak że tarka do popołudnia:laughing: a po jeździe basen i sauna 500m od stoku:stupid: http://www.pkl.pl/index.php?id=5 http://solarspa.pl/pl/park_wodny_-_hotel Edytowane 10 Luty 2012 przez piter100 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 A ja miałem zamiar do Szczyrku uderzyć w niedziele, ale coś mi się wydaje, że za dużo tych imprez tam jest w ten weekend i sobie odpuszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 Polecam wam nieco zapomnianą stację w Szczawnicy na Palenicy,byłem tam w każdą sobotę ostatnie trzy weekendy i rewelacja; mało ludzi,szybka kolejka,trasy super przygotowane,na czerwonej prawie nikt nie jeździł tak że tarka do popołudnia:laughing: No to jest pomysł na niedzielę :smile:. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 A ja jutro z córcią będe stał e kolejkach ale jeszcze nie wiem gdzie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundu Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Był ktoś może w wczoraj w Korbielowie? Podjechałem tam ok. godz. 11 (chociaż o 10 chciałem być już na szczycie, ale 2 dni w górach pod gołym niebem na -20 zrobiły z wozem swoje;) i zdębiałem - parkingi zapchane na maxa, kolejka-korek do wjazdu na szczawiny i pan w kamizelce na środku starający się sterować ruchem. po paru chwilach stania włączyłem wsteczny i pojechałem na Słowację. Ale mam lekki niedosyt, bo Pilsko bardzo lubię - jak tam warunki wczoraj (podobno w sobotę duże kolejki do orczyków) - długo trzeba było czekać, duży ścisk na trasie, jak kamory - powychodziły czy w miarę spokojnie? Z góry dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Był ktoś może w wczoraj w Korbielowie? Podjechałem tam ok. godz. 11 (chociaż o 10 chciałem być już na szczycie, ale 2 dni w górach pod gołym niebem na -20 zrobiły z wozem swoje;) i zdębiałem - parkingi zapchane na maxa, kolejka-korek do wjazdu na szczawiny i pan w kamizelce na środku starający się sterować ruchem. po paru chwilach stania włączyłem wsteczny i pojechałem na Słowację. Ale mam lekki niedosyt, bo Pilsko bardzo lubię - jak tam warunki wczoraj (podobno w sobotę duże kolejki do orczyków) - długo trzeba było czekać, duży ścisk na trasie, jak kamory - powychodziły czy w miarę spokojnie? Z góry dzięki za odp. Wczoraj w tych godzinach co byłeś to góra zapchana na maksa jedyne co to z Miziową na Szczawin można było pośmigać w miarę , ale na Buczynce luz totalny jazda na okrągło i trasa dużo lepiej przygotowana niż na Pilsku, Baba masakra jakieś zawody były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 13 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 najlepiej przygotowana była "3" (Solisko-Kamienna ) , rano jazda po niej to był "miód malina":tongue: i w sumie utrzymała się do popołudnia w dobrym stanie na górze , zwłaszcza z Miziowej do Szczawin , trochę minerałów ale nie ma dramatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi