marboru Napisano 25 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2012 Jak coś nie pójdzie,to jedziemy nad Adriatyk,ale nawet nie zakładam,że coś nie pójdzie,takiego pecha oboje mieć nie możemy!Ale ten sezon zaskakuję,więc może wędki weźmiemy? :stupid: ...a ryby będziemy nogą zdejmować :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 25 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2012 Bez jaj, w tym terminie zawsze było bardzo dobrze, co najwyżej około południa przechodzi się na opcje wiosennego narciarstwa, które ma przecież dużo uroku. Rok temu jak wyjeżdżałem po 20.03 z Katschbergu było chyba z +15 na dole minimum a jazda była cudowna, śnieg też tylko na trasach a do 11 zjeżdżało się trasami na dole (1000m npm) we wspaniałych warunkach mimo, że śnieg był wyłącznie na trasach. Podobnie miałem 2 lata temu w Turracher Hoehe. Nie ma obaw - będzie git. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2012 ...a ryby będziemy nogą zdejmować :biggrin: Patelnia protestować nie będzie... :wink: :biggrin: Byle coś brało!Jak to w Polsce;"Boże niech coś wreszcie weźmie,zanim jajo zniosę..." :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frytowski Napisano 26 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2012 Panowie,nie dołujcie,bo ja po raz pierwszy w Dolomity jadę.Ma być pięknie - słoneczko i idealne warunki narciarskie... :wink: Dżonnu.. wleję kapkę optymizmu w twe serce: 4 razy byłem w Italli w terminach połowo marcowych, zawsze było dobrze co najwyżej faktycznie od południa przechodzi się (jak napisał mihumor) w tryb wiosennego nartowania - czyli grzanko na słońcu. Anyway.. na wysokościach 2000+ w nocy zawsze był mróz i śnieżyli, rano było zawsze super, sztruksik, twardo, równo.. i te widoki... Dolomity są piękne Podbudowuję też swój optymizm bo od 18 marca jestem w Val di Fassa Przy okazji: gdzie jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi