smooth Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2012 Czy już można łapać okazje czy będzie jeszcze taniej? Już można złapać np Fischer pro 800 model 2012 za 1200zł. Czy to już jest najtaniej czy można liczyć jeszcze na lepsze ceny? Oczywiscie potem może już nie być wyboru ale czy możliwe są jeszcze niższe ceny czy to raczej już końcówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2012 Może jeszcze ceny spadną, a jeśli tak to już raczej bardzo niewiele. Jeśli ma to być jeszcze np. 100 zł, to czy nie lepiej kupić teraz i jeszcze dobrze pojeździć w tym sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 Druga sprawa to, że za chwilę możesz nie kupić rozmiaru który cie interesuje bo w pierwszych obniżkach idą najpopularniejsze rozmiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 Najlepszy okres na zakupy to marzec, ale tak jak chłopaki napisali, może już nie być tego co potrzebujesz... Topowy sprzęt raczej wiele nie zjedzie z ceny, najcześciej przy ostatecznych obniżkach już nie zmienia ceny, sprzedawcy wolą go przemagazynowac i w przyszłym sezonie jako stary model, początkowo wystawić mniej więcej w cenie nowych modeli by póżniej lekką obniżką zachęcić kupującego i tak zarobią więcej niż na wcześniejszych obniżkach. Ja np kupiłem buty teraz , 500 zł taniej od ceny z początku sezonu, pewnie jeszcze kilka złotych zjadą, ale nie chciałem ryzykować braku nr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 Za granicą już. W Polsce jeszcze, ale jak pisali koledzy, na wyprzdaży może nie być np rozmiaru buta. Z tym się spotkałem rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 Czy już można łapać okazje czy będzie jeszcze taniej? Okazje należy zawsze łapać, ale taniej i tak będzie, wszak jeszcze Małopolska ferii nie zaczęła i stroi się teraz we wszelkich dostępnych sklepach narciarskich. A co do przecen sprzętu topowego to są one i to wcale niemałe, np. Head I.Speed z 2500 na 1900/2000, a z tego co pamiętam, to nawet minionego lata ten model tak nisko nie upadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smooth Napisano 9 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 No nic tam. Zamówiłem dziś progressory 800 model 11/12 za niecałe 1100 zł. W listopadzie czy grudniu o takiej cenie mogłem tylko pomarzyć. Moze i jeszcze będą tańsze ale musze mięc kiedy się nimi nacieszyć w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 No nic tam. Zamówiłem dziś progressory 800 model 11/12 za niecałe 1100 zł. W listopadzie czy grudniu o takiej cenie mogłem tylko pomarzyć. Moze i jeszcze będą tańsze ale musze mięc kiedy się nimi nacieszyć w tym sezonie. Myślę, że chyba na dużo lepszą cenę za te deseczki w obecnej chwili nie ma co liczyć. Tak mi się wydaje. A swoją drogą czy mógłbyś się ewentualnie podzielić wiedzą gdzie je wyhaczyłeś? I z jakim modelem wiązań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smooth Napisano 15 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 Znalazłem na Allegro. Jest tam paru sprzedawców. Wiązania model RS 11. Teraz widzę, że już nie ma w tej cenie ale są niewiele droższe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sportstore_pl Napisano 25 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2012 Jeżeli chodzi o promocje oraz wyprzedaże,to oczywiście warto już szukać bo się zaczęły. Polecam sklepy internetowe oraz wszelkiego rodzaju outletów. Dzięki temu niektóre akcesoria możemy kupić znacznie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi