Rehki Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 Witam mam chyba dosc niecodzienne pytanie, moze dla Was bedzie nawet smieszne ale poprostu nie wiem i musze spytac Co nosi sie pod spodenki treningowe? NArciarstwa sportowego nie trenuje ale pomyuslalem ze calkiem wygodni by sie w czyms takim jezdzilo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 Kondona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 Gumę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rehki Napisano 28 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 mam jeszcze jedno pytanie Jak wygodnie jezdzi sie w takiej gumie w skali 1-10? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 28 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 mam jeszcze jedno pytanie Jak wygodnie jezdzi sie w takiej gumie w skali 1-10? Zobacz sobie co to jest guma i czy to jest co cie interesuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 mam jeszcze jedno pytanie Jak wygodnie jezdzi sie w takiej gumie w skali 1-10? Normalnie to se wpadłem pod biurko:biggrin: i się właśnie wydrapałem, więc śpieszę z odpowiedzią. W gumie się nie jeździ tylko trenuje i w tym wcale nie jest ciepło, na pewno to się do jazdy cały dzień na stoku nie nadaje, już pomijam fakt że będziesz wyglądał w tym idiotycznie, no ale na pewno wzbudzisz zainteresowanie. Kiedyś w Białce widzieliśmy 2 narciarzy w kombinezonach skoczków:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rehki Napisano 28 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 moze i moje pytania sa smieszne ale nigdy wczesniej nie mialem z tym stycznosci widzialem kiedys osobe juz nie pamietam gdzie ktory jezdzil normalnie w kurtce i w tych spodenkach treningowych, tylko nie wiedzialem co mial pod spodem kompletnie sie an tym nie znam i nigdy sie nie interesowalem stad moja niewiedza, wiec dzieki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi