yazzgot Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 W dniach 01-04.03.12 chciałbym wyskoczyć na 4 dni gdzieś do Austrii. Może Zell am Ziller lub Flachau? Żeby było jak najbliżej z Warszawy. Plan jest taki: wyjazd samochodem w środę 29.02 wieczorem, szybkie zalogowanie się w znalezionej wcześniej agroturystyce / pensjonacie i na stok. Wyjazd w drogę powrotną w niedzielę 4.03 po zakończonej jeździe na stoku. Mam 46 lat i od kilkunastu lat jeżdżę na desce (ale towarzystwo narciarzy oczywiście mi jak najbardziej odpowiada). Razem fajniej, łatwiej i taniej. Jakby z Austrią coś nie wychodziło, jest też opcja słowacka, ale z mojej strony dużo mniej chętnie, bo boję się kolejek do wyciągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bankowiec Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 czy to jest jeszcze aktualne ? jeżeli tak to proszę o kontakt tel. 506127717 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi