szymon189 Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 Ostatnio będą na tygodniowym urlopie w Wiśle korzystałem z warunków na Nowej Osadzie. Niestety czasem denerwował mnie padający śnieg i wiejący wiatr. Dlatego postanowiłem zakupić gogle, kask i maskę. Co byście mi polecili? Na narty wybieram się w roku z ~ 5 razy. Fundusze nie mam za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 Tutaj masz coś taniego a maskę kupisz w pierwszym lepszym sklepie sportowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon189 Napisano 7 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 Ten kask i gogle ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 Na przymiarkę przejdź się do wiekszego sklepu sportowego w okolicy, przymierz razem z goglami, żeby były kompatybilne, muszą idealnie przylegać do twarzy i kasku, żeby nei było jakiś prześwitów, kask po zapięciu musi dobrze leżeć na bani, nie może latać i być za luźny, za ciasny też nie... Musisz się w nim dobrze czuć. Co do zakupu to taniej chyba powinno wyjśc przez sieć :biggrin: mimo, że mało jeździsz to nie kupuj lipy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 Ten kask i gogle ok? Tak jak ziom10 sugerowałbym przymiarki przed zakupem ale jeśli chcesz zaryzykować to ta oferta jest naprawdę tania jeżeli chodzi o jakość to ja bym to zaliczył do niskiej półki cenowej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi