John Napisano 5 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2012 kolega powiedział, że jest mi w stanie załatwić kamerkę "Go Pro HD" i może wtedy coś będzie można powiedzieć. To jest amatorski filmik i nie miałem zamiaru wywoływać takiej burzy... GPS może się mylić, a może nie Zatem następnym razem jedź z tą kamerą blisko słupów wyciągu. Łatwo zmierzyć między nimi odległość tak samo jak i czas przejazdu. Matematyka na poziomie szkoły podstawowej rozwieje wszystkich wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheOSTRfan Napisano 5 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2012 Mitek Tobie to powinni odciąć internet Obrażanie przez kabel Ci wychodzi bardzo dobrze Mnie nie ruszają takie debile wypowiedzi Jak masz po raz 100 pisać, że jestem głupi to odpuść sobie Napiszałem tu 5 postów, a Ty śmiesz mnie obrażać... To pokazuje na jakim poziomie jesteś... Nie znasz mnie, nie wiesz jak wyglądała ta sytuacja I od kiedy jeżdżę nigdy nic mi się nie stało Podobnie jak nikomu innemu Czy Ty myślisz, że ja z pełną prędkością wjeżdżam w tych ludzi ? Jeśli nie zauważyłeś stok jest zupełnie pusty... Ludzie wyjechali z lewej strony kiedy byłem już dużo niżej Gdyby byli ludzie to bym raczej nie próbował tak jechać Koledzy powiedzieli, że zadbają o to żeby nikogo nie było... Narty: Blizzard Sigma X Cross 10 157 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 5 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2012 Może czas byś się zastanowił nad tym co piszesz a nie brnij dalej . Klika postów wcześniej jest już kilka odpowiedzi dlaczego nie mogłeś jechać z tą zawrotną prędkością . Włącz powtórki tv ,wczoraj był zjazd M w CH /wygrał Chudy Janek :)/ i zobacz jakie osiągali prędkości -narty/długość!!!/,smary,treningi ,przygotowanie stoku,zawodnicy ,bezpieczeństwo i 100 innych czynników aby zjechać jak najszybciej .Zawodowcy jechali z prędkością 60% Twojej ...mi to to dało do myślenia co do mojej prędkości... Wrzucaj ten filmik w kawały i wszyscy będziemy mogli się pośmiać ,jakie to głupie i niedokładne urządzenia człowiek stworzył !!! ps.pisz proszę ,gdzie bijesz te rekordy ,na pewno w tym dniu się tam nie pojawię bo mam dużą wyobraźnie i chcę pożyć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi