makugda Napisano 1 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2012 Witam wszystkich! Wybieram się na początku marca 2012 do Livigno z siedmioletnim synem. Zależałoby mi na całotygodniowym szkolenia mojego syna przez polskiego instruktora, najlepiej w ramach jakiejś szkółki. Słyszałem, że akurat ten region powinien stwarzać takie szanse. Póki co znalazłem tylko namiar do "snowriders" gdzie nie do końca jestem przekonany.... Czy ktoś z forumowiczów ma jakieś doświadczenia, może coś polecić? Mój mały narciarz już dwa razy był samotnym polskim rodzynkiem w austriackich szkołach ale prawdopodobnie z powodu bariery językowej nie bawił się zbyt dobrze i też chyba nie za bardzo rozumiał wskazówki techniczne- bo zjeżdżać zjeżdża ale złapał niedobre nawyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robson71 Napisano 1 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2012 Polecam Jafi Sport, biuro sprawdzone od 4 lat, instruktorzy również. Generalnie mają najwięcej instruktorów w Livigno, widać ich wszędzie i dodatek pełen profesjonalizm. Wróciłem 2 tyg. temu i praktycznie innych szkółek tam nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyM Napisano 2 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 Potwierdzam też korzystałem z ich usług ,z tym że mi nie każdy instruktor pasował poziomem i sposobem przekazywanej wiedzy. ale to jak i w Polsce Polecam Jafi Sport, biuro sprawdzone od 4 lat, instruktorzy również. Generalnie mają najwięcej instruktorów w Livigno, widać ich wszędzie i dodatek pełen profesjonalizm. Wróciłem 2 tyg. temu i praktycznie innych szkółek tam nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makugda Napisano 2 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 Sprawdzilem z jafi, szkolki organizuja tylko w czasie ferii zimowych, akurat w terminie 3-10 marzec szkolki nie ma:( polecaja za to instruktora indywidualnego 20 eur/h. Coz szukam dalej.... Polecam Jafi Sport, biuro sprawdzone od 4 lat, instruktorzy również. Generalnie mają najwięcej instruktorów w Livigno, widać ich wszędzie i dodatek pełen profesjonalizm. Wróciłem 2 tyg. temu i praktycznie innych szkółek tam nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robson71 Napisano 4 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2012 To powiem Ci, że 20 eur jak na Livigno, to nie tak drogo. Sprawdź jeszcze profesjonalną warszawską SKI-GROUP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 4 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2012 20 Euro/h za godzinę to super cena. W Austrii za 4 godzinny kurs grupowy płaciłam 55 Euro, a ceny lekcji indywidualnych zaczynały się od 150Euro za 4 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agunia Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 Mam pytanie Robson71 jakie miałeś warunki?? Ja wybieram się od 17 marca i troszkę boję się że będzie słabo ze śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi