zimawojtek Napisano 10 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2004 Buciki Mam juz nowiutkie Fischerki. Są zaje...fajne, strasznie ciasne i twardziutkie. Juz niedługo sie podziele wrazeniami z jazdy. Specjalne podziekowania dla chlopców ze SPORT&FREIZEIT za dostarczenie ich pod nos:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2004 Buciki No....jak Ci paznokcie nie zejdą po dwóch dniach jazdy to będą do bani Ale proszę o garść informacji do mnie to zamieścimy to na stronie. Tylko bez wazeliny dla skośnookiego!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 10 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2004 Buciki Zimek, ale już możesz się podzielić informacjami z testowania butów-słyszałem żes je testował w Nostalgii;) i jak wrażenia z opróżniania browarka-ciśnie w pęcherz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 11 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2004 Buciki no oczy chcą wyskoczyc:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 11 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2004 Buciki nie płacz, nie płacz bo za rok ci stópki w gips wpakujemy i tak się skończy rumakowanie...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi