johnny_narciarz Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 Ja jestem sam jutro albo z kolegą. Już spakowany a ohydnie niebieskie mutanty stoją na eksponowanym miejscu... zobaczymy co to za badziew Salomon wymyślił Maciek, wiesz jak mnie znaleźć. Tym razem będę jeszcze wcześniej Idę spać sija. Też będę sam,żona niestety ciągle chora. No to do jutera Panowie! :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 3 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2012 ja mam do Gregora pytanie, jakim programem składasz filmy z GoPro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 8 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2012 corel video studio prox4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi